Manual de Sticlă cu Pulverizator Cap Universal, Cap de Pulverizare pentru Acasă Udare Gradina Sticla L9

Produs nou

1 Produse

In stoc

11.37lei

-50%

23.19lei

Distribuiti

Informatii

Manual de Sticlă cu Pulverizator Cap Universal, Cap de Pulverizare pentru Acasă Udare Gradina Sticla L9 Descriere:

Caracteristici:

1. Bună Adaptabilitate: pulverizator poate fi conectat la orice dimensiune sticla de plastic, cum ar fi băuturi sticle.Folosiți-vă creativitatea pentru a reutiliza folosit sticle de plastic, pentru a reduce daunele de materiale plastice pentru planeta.

2. Mai bine de Declanșare Pulverizator Design: pulverizator se va potrivi în mână confortabil, duză reglabilă se transformă cu ușurință, permițându-vă să comutați de ceață, râu sau la dezactivat.Trageți de declanșare vă permite să obțineți ultima de lichid pulverizat.

3. Continuă Spray: Produce un flux de suferit ceață, care durează câteva secunde, permițând suprafețe mari pentru a fi acoperite rapid și ușor.

4. Nu Bloca Nici o Scurgere: Are o durată de polipropilenă cap de pulverizare, strâns și fixați capacul de închidere, interne garnitura capacului, și cu o precizie supape si piston, fiabile nici o scurgere de aerisire sistem de numere prime repede si ramane amorsat.

5. Largă de Utilizări: Folosiți-le pentru soluții de curățare în jurul casei, gazon și grădină, aburirea și udarea plantelor, plante suculente, spălătorie auto, detailing, administrare de imobile.

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți abatere minoră din cauza manuală de măsurare.

Caietul de sarcini:

Tip: cap pulverizator

Material: plastic

Pachetul Include:

1 x cap pulverizator

Etichete: plastic sticla cu pulverizator cap, beanbag xl, Pompă De Oxigen, baterie pulverizator, pulverizator grădină, capul de pulverizare, decor pentru gradina, pulverizator de mână, rx590, decor gradina.

Fisa tehnica

Pulverizator Tip Alte
Origine NC(de Origine)
Material Plastic
Numărul De Model pulverizator

Recenzii

Scrie o recenzie

Manual de Sticlă cu Pulverizator Cap Universal, Cap de Pulverizare pentru Acasă Udare Gradina Sticla L9

Manual de Sticlă cu Pulverizator Cap Universal, Cap de Pulverizare pentru Acasă Udare Gradina Sticla L9

Produse similare: