1 BUC Naturale piatra Soarelui Cristal portocaliu Cuarț Minereu Minerale de Vindecare de Energie Piatra Fluorit Ornamente Decor Acasă Specimen DIY cadou

Produs nou

1 Produse

In stoc

16.57lei

-17%

20.19lei

Distribuiti

Informatii

Bine ati venit la magazinul nostru!

Accepta Picătură De Transport Maritim

Elementul imagine este întotdeauna elementul exact vei primi

Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați ~~ suntem mereu aici pentru tine !Despre Rungyangshi Brand: Runyangshi Cristal Co., Ltd.a fost înființată în crystal city, Donghai Județean, care, renumit pentru sale de cristal în China în jurul valorii de lume.De peste 10 ani în producerea și proiectarea experiențe, bazat pe calitate și integritate, produsele companiei noastre se bucură de o înaltă reputație în rândul consumatorilor.Noi avem propria noastră fabrică, echipa de design, magazin de vânzare cu amănuntul și on-line store pentru a oferi 100% naturale, cristale de la cea mai bună calitate pentru fiecare clienții de pe pământ.

Descriere:

Numele

sunstone dur

dimensiune

cristal dimensiune: 2-4cm/4-6cm

Greutate

20-60g

Lista detaliată

ca imagini

Notă Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați serviciul clienți va răspunde pentru tine în prima dată

Compania Introducerea

Sfaturi pentru vanzatori

fii atent:

1. Datorită handmade natura * naturale piatra de cristal, vă rog să acceptați schimbarea de bagheta mărime, formă, culoare, incluziune și transparență de cristal.

2. Imaginile afișate în listă sunt doar pentru referință.Fiecare cristal natural stick primiți e * și este unul dintre * din lume.

3. Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastră!Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, vă rugăm să ne contactați în orice moment și vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă servi.Mei

1. Dacă nu există nici o problemă cu plata, vă rugăm să nu fi ezitat să ne contactați prin Messager.Vom răspunde și da seama de un mod cât mai curând posibil.

2. Te rog termina procesul de plată imediat după ce plasați o comandă.Putem livra elementul după plata.

3. Aveți elemente la un pachet preț de cumpărare mai multe piese în același timp.Să ne contactați, și veți obține cel mai mic preț

1. Vă rugăm să ne dea un cinci-începe feedback-ul, dacă sunteți mulțumit cu achiziția.

2. Acesta va fi foarte recunoscător dacă ați împărtăși imagini de obiecte în feedback-ul.

3. Vă rugăm să nu ne dea un feedback negativ, fără să vorbească cu noi.Am promisiunea de a rezolva orice fel de probleme atata timp cat ne contactati.

1. Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastră!Dacă nu sunteți 100% mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați prin intermediul Messager.Vom răspunde într-o singură zi de lucru.Am promisiunea de a face cu problema bine și te face fericit.

2. Pentru probleme de calitate, oferim 100% de restituire.

3. Dacă aveți tendința de a reveni sau de a înlocui elementul de alte probleme, noi (parțial) să plătească taxa de livrare în funcție de natura problemei.

Etichete: btc miner, sfera stand, luna piatra soarelui, piatra de cristal, cristal de piatra, Cristal, 7 chakra, pisica sanatoasa catnip zahăr pisici gustări lins bomboane, piatră de ametist, mâna storcător de portocale.

Fisa tehnica

Tema Mascota
Caracteristică Regională China
Nume De Brand Runyangshi
Stil cu feng shui
Material Sunstone
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

1 BUC Naturale piatra Soarelui Cristal portocaliu Cuarț Minereu Minerale de Vindecare de Energie Piatra Fluorit Ornamente Decor Acasă Specimen DIY cadou

1 BUC Naturale piatra Soarelui Cristal portocaliu Cuarț Minereu Minerale de Vindecare de Energie Piatra Fluorit Ornamente Decor Acasă Specimen DIY cadou

Produse similare: