2 buc/pachet de Sticlă Cercei Organizator de Bijuterii T Bar Stand Suport de Stocare Cuier Prezenta Raft Organizator de Sticlă Organizator de Bijuterii

Produs nou

1 Produse

In stoc

3.58lei

-42%

6.25lei

Distribuiti

Informatii

Caietul de sarcini:

Denumire produs: cercei plexiglas bijuterii display stand Material: plexiglas

Greutate: 35g

Dimensiune: 105*80mm; 85*60mm/ 4.13 * 4.78 în,3.45 * 2.36 în

Funcția: cercei bijuterii display stand

Ambalare: ambalate Individual

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

2 x Rafturi de Afișare

Ne sunt dedicate să vă oferim calitate de top de elemente cu cele mai bune servicii ,acesta va fi foarte apreciat dacă vă lăsați feedback-ul dumneavoastră pozitiv .Dacă nu ești complet mulțumit,vă rugăm să ne dea o șansă de a rezolva problema înainte de a pleca feedback-ul negativ sau de a deschide un litigiu.Vă mulțumesc!

1、China Post Obișnuit Pachet Mic Plus: Transport Gratuit,dar Nu există informații de urmărire și Mai mult timpul de așteptare(aproximativ 30-45 de zile) 2、China Post Aer Înregistrat Mail: Taxa mica,cu urmărire infromation și 25-35 de zile de timp de așteptare. 3, în Cazul în care aveți nevoie de ea urgent, pls nu ezitați să mă contactați înainte de a alege DHL sau EMS.Fie clar înainte de a face o alegere si bine ai venit la magazinul meu din nou.

1、Cât despre ridicata și picătură de transport maritim?En-gros și dropshiping sunt atât de binevenite.Dacă vă puneți ordine în vrac, mai multe reduceri după contactați-mă.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele la client direct, și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 2、Unde este produsul meu acum?Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați cu privire la datele tale, uneori este nevoie de mai mult timp, mai mult decât v-ați așteptat din moment ce e afaceri internaționale, mai avem nevoie de timp pentru a șterge Personalizate.Multumesc pentru amabilitate, înțelegere în avans!Ne va livra produsul in 1-5 zile lucratoare de la momentul în care ați terminat de plată 3、Cum să obțineți mai mult de discount?Avem diferite activități într-o lună.Puteți obține în magazinul meu să știu mai multe informații și de a lua promoționale exclusive.Faceți clic pe link-ul de mai jos pentru a obține mai multe reduceri: Sugestie: După plasarea comenzii, completați-l în jumătate de oră, astfel încât să ne putem trimite-l la tine în prima dată.

Etichete: organizator ochelari copil, temporay, display stand de bijuterii, organizator rafturi, afișare bijuterii, arta sta, pânză rack, bijuterii de organe, display stand, argent 925 cercei.

Fisa tehnica

Bijuterii De Ambalare Și De Afișare De Tip Cazuri Și Afișează
Caracteristicile Produsului Cercei
Origine NC(de Origine)
Înălțime Element 10.5cm
Element De Lungime 8cm
Material Sticla
2 Organizator De Bijuterii
1 Organizator
Tip De Element Bijuterii De Ambalare Și De Afișare
Lățime Produs 0cm
Nume De Brand JOCESTYLE
Articol Greutate 35g
Numărul De Model Bijuterii
Articol Diametru 0cm
4 Caseta De Bijuterii
3 cajas de almacenamiento

Recenzii

Scrie o recenzie

2 buc/pachet de Sticlă Cercei Organizator de Bijuterii T Bar Stand Suport de Stocare Cuier Prezenta Raft Organizator de Sticlă Organizator de Bijuterii

2 buc/pachet de Sticlă Cercei Organizator de Bijuterii T Bar Stand Suport de Stocare Cuier Prezenta Raft Organizator de Sticlă Organizator de Bijuterii

Produse similare: