100buc Friteuza Aer Hartie de copt Foi de Accesorii pentru Airfryer de Copt Prăjit Gătit Alimente Gratar Mat JA55

Produs nou

1 Produse

In stoc

18.15lei

-27%

25.19lei

Distribuiti

Informatii

corpul, td, th { font-family: Comic Sans MS; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-greutate: 700; } 100buc Friteuza Aer Hartie de copt Foi de Accesorii pentru Airfryer de Copt Prăjit Gătit Alimente Gratar Mat JA55

Produs Caietul De Sarcini:

Caracteristici:

1. De igienă și de Siguranță: clasa Alimentare material rezistent la căldură, rezistent la căldură temperatura 230degC, de igienă și de siguranță, de unică folosință.

2. Aproximativ 7/8/9" în diametru, potrivite pentru cele mai multe, oala, tigaie.

3. Preveni Lipicios de resturi Alimentare: Prevenirea alimentare, grăsimi, uleiuri și grăsimi de la lipirea la tigaie, coș sau rack.Prelungi durata de viață a friteuza aer și de a face curățenie mai ușor și mai rapid.

4. Perfect pentru Gătit și de Copt: Crește opțiuni de alimentare.Gătească și se coace totul, de la carne, pește, legume, găluște, dim sum, pizza, coaste, prăjituri, cookie-uri, și multe alte tipuri de produse alimentare și deserturi.Găurile perforate permite aerului să circule uniform, oferind alimente perfect clare.

5. Evita Plus Uleiuri, Grăsimi și Grăsimi: Nu este nevoie pentru a pulveriza alimentare cu uleiuri.Hârtie pergament foi preveni alimente de la lipirea, permițându-vă pentru a găti fără adaos calorii.

Pachetul Include:

100 Buc X Pergament Hârtie

Etichete: airfryer pan, hârtie de mătase, asus x550jx, airfryer accesorii electrice, pesti de acvariu alimentare, saltea de aer, Friteuza Aer, airfryer, alimente trailer, papuci din piele.

Fisa tehnica

Caracteristică Eco-Friendly
Numărul De Model Pergament
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Aihogard

Recenzii

Scrie o recenzie

100buc Friteuza Aer Hartie de copt Foi de Accesorii pentru Airfryer de Copt Prăjit Gătit Alimente Gratar Mat JA55

100buc Friteuza Aer Hartie de copt Foi de Accesorii pentru Airfryer de Copt Prăjit Gătit Alimente Gratar Mat JA55

Produse similare: