Curcubeu Din Piele Notebook Planificator Pentru Fete Jurnalul Agenda Accesorii Jurnal De Școală, Rechizite De Birou Notebook A5 A6

Produs nou

1 Produse

In stoc

44.72lei

-39%

74.53lei

Distribuiti

Informatii

Facem Dropshipping , cumpara mai mult , mai ieftin .

1.Măsurată prin mâini, pls permite 1-3 cm de eroare.(1 cm=0.39 inch)

2.Culorile de pe monitorul calculatorului pot fi ușor diferite de produsul real culori, în funcție de setările monitorului.

1. Acceptam Alipay.

2. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație se termină,vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou plata.Prietenos vă sfătuim să plătească în curând, astfel încât să putem aranja transportul cât mai curând posibil.

1. Dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau elementul nu așa cum este descris, vă rugăm să ne contactați pentru o parțială/completă de restituire sau de înlocuire pe costul nostru.

2. Primi produsul în termen de 7 zile, vom fi bucuroși să schimb sau de restituire pentru tine, atâta timp cât ambalajul original si accesoriile sunt in starea originala.

3. Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați și vom face tot posibilul să-l rezolve.

4. Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților.

1. Dacă doriți să returnați produsul(e) repararea / înlocuirea / rambursare, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

2. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni.

3. Dacă se întoarce pentru probleme de calitate a produsului,va vom returna integral suma adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, după atât Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Pastravariabologa.ro.sau, puteți alege să aveți un înlocuitor.

1. Feedback-ul este foarte important,sperăm că puteți să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ,astfel încât să putem încerca noastre cele mai bune pentru a face să vă mulțumiți.Un feedback negativ nu poate rezolva orice probleme dacă nu cunoașteți problema.

2. Atunci când primiți elementul și mulțumit cu produsul, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și 5 scoruri DSR, ne va fi foarte apreciat.Pe de altă parte,feedback-ul poate fi folosit ca shopping-referi.

fereastra.adminAccountId=230222653;

Etichete: jurnalul și notebook-uri, disc de ciuperci, jurnalul, a6, jurnal din piele, husă din piele notebook a5, planificatorul a5 a6, a5 notebook, e jurnalul, agenda.

Fisa tehnica

Numărul De Model CURCUBEU 0021
Compoziția Materialului Hârtie
dimensiune 17.2*1.8*12.8cm
pagina 120 *2pages
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

Curcubeu Din Piele Notebook Planificator Pentru Fete Jurnalul Agenda Accesorii Jurnal De Școală, Rechizite De Birou Notebook A5 A6

Curcubeu Din Piele Notebook Planificator Pentru Fete Jurnalul Agenda Accesorii Jurnal De Școală, Rechizite De Birou Notebook A5 A6

Produse similare: