512pcs Vehicul Blocuri Kituri Super Jeep Blocuri Caramizi de Învățământ de Construcții DIY Cărămizi pentru Copii Jucărie pentru Adulți

Produs nou

1 Produse

In stoc

166.55lei

Distribuiti

Informatii

Citiți înainte de a comanda

Acest blocuri este compatibil cu Legoed , 100% se potrivesc. .Vă rugăm să verificați dimensiunea cu atenție înainte de a plasa comanda.Nu cere de rambursare sau de a părăsi feedback-ul negativ pentru noi de o alegere greșită.

Produse contin piese mici, nu pentru copii sub 3 ani în caz de înghițire sau de sufocare .Noi nu acceptăm nici o responsabilitate sau răspundere pentru abuz de acest lucru sau orice alte produse, sub Vârsta de 3 ani ar trebui jucat cu Părinții împreună.

Toate produsele din magazinul nostru sunt fabricate în China și trimite din China, va ia 15-35days de sosire țara dumneavoastră prin intermediul Pastravariabologa.ro Stadand de Transport maritim , dar, în unele țări îndepărtate, acesta poate fi un gunoi mai mult din cauza vacanță, vămuire, ocupat sezonul de cumpărături sau de expediere locale de eficiență, vă rugăm să amabilitate să-ți aștepți pachetului și nu de a deschide un litigiu înainte de data de livrare se încheie.Dacă ești în nevoie urgentă de ele, vă rugăm să alegeți DHL, EMS, FedEx express.Vă mulțumim pentru înțelegere.

Culoarea produselor finalizat prin obiect real,Dimensiunile sunt manuale de măsurare, poate fi de 2-3mm de eroare

Vom trimite toate elementele de în bun, Un pic de îndoire cauza de transport este limitat, nu va efect de elemente, Dacă sunteți un completist cumpărături on-line nu este potrivit pentru tine.

Atunci când primiți pachetul, vă Rugăm să asigurați-vă că elementele au ajuns în stare bună și apoi confirmați satisfăcătoare livrare.Dacă sunteți mulțumit cu achiziția și serviciile noastre, vom aprecia dacă ați putea să ne dea de cinci stele feedback-ul și lăsați comentarii pozitive cu privire la experiența dvs. cu noi.Încurajarea ta ne va ține în mișcare înainte.Ne exprimam speranta ca vom avea mai multe șanse de cooperare în viitor.Dacă aveți orice întrebări sau cerințe, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi.Scopul nostru este de a rezolva toate problemele cât mai repede posibil!

Informațiile de mai sus doar pentru remarcat pentru a vă aduce o experiență de cumpărături mai bine, orice întrebare sau cerință, vă rugăm să contactați cu mine, vă vom răspunde cât mai curând posibil.

Etichete: bloc construi, dinky toys jeep, 3po, masina lego, sanctum, kit model, model kit de magazin, jeep lego technic, jada toys jeep, cutie de construcție lego.

Fisa tehnica

Avertizare nu pentru copii sub 3 ani
Plastic Tip ABS
Material Plastic
Varsta Recomanda 4-6y, 7-12y
CE Certificat
Gen Unisex
Nume De Brand MEOA
Certificare CE
Numărul Certificatului De GZHH00245078
Numărul De Model 03024
Partical 512pcs
Origine NC(de Origine)
Tip Compatibil cu lego city

Recenzii

Scrie o recenzie

512pcs Vehicul Blocuri Kituri Super Jeep Blocuri Caramizi de Învățământ de Construcții DIY Cărămizi pentru Copii Jucărie pentru Adulți

512pcs Vehicul Blocuri Kituri Super Jeep Blocuri Caramizi de Învățământ de Construcții DIY Cărămizi pentru Copii Jucărie pentru Adulți

Produse similare: