Noua Modă de Telefon Inel de Suport Cu desfacator Multifunctional Suport de Telefon THIN889

Produs nou

1 Produse

In stoc

10.74lei

-19%

13.41lei

Distribuiti

Informatii

corpul, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 16px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } i { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-greutate: 700; } Noua Modă de Telefon Inel de Suport Cu desfacator Multifunctional Suport de Telefon THIN889

Descriere:

Caracteristici:

1. 4-în-1 Multi-Funcție: Aceste multifuncțional telefon suport titularii pot fi deținute de degete pentru a proteja utilizatorul de telefon de la cădere, suport de telefon al utilizatorului atunci când vizionați un film sau pentru a servi ca un deschizător de sticle, chiar pot fi tăiate la mașina de aerisire.

2. Rotație de 360 de Grade și 90 Grade: telefon mobil inel titularul dispune de un sistem flexibil și invizibil piedestal, care permite să se rotească la 360 de grade, cu inel de metal pot fi rotite la 90 de grade pentru a sprijini telefonul, ușor de catering nevoile dumneavoastra diferite.

3. Deschizator de sticla Si Kickstand Design: vă Oferă mai multe unghiuri de vizualizare pentru vizionarea video și de film, să ai mâinile libere.Beri speciale deschizator de sticle design-ți dau mai convenabil atunci când aveți nevoie pentru a deschide o bere.

4. Non-Alunecare Zimțată Design: Aceste degetul kickstands sunt realizate în principal din aliaj de zinc, vine cu silicon zimțată clipuri, ușor de clipuri pe de aerisire în timp ce nu va fi rănit sau zero aerisire, potrivit pentru cele mai multe mașini de aerisire.

5. Robust Adeziv Și Fără Reziduuri: adeziv Puternic face ca telefonul să sune titularul lipite strâns pe spate de telefoane, care pot fi deținute de degete și nu este ușor să cadă; elimina Doar alb film pe suprafata, atunci puteți atașa cu ușurință la telefon și puteți să-l eliminați, fără a lăsa urme.

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual.

Caietul de sarcini:

Material: aliaj de zinc si silicon

Dimensiune: 3.3 x 5.2 cm / 1.3 x 2 inch

Pachetul Include:

1 x Telefon Inel de Suport Cu Deschizator de Sticle

Etichete: xs rochie de petrecere doamna.

Fisa tehnica

Caracteristică Eco-Friendly
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Macaralele
Macaralele De Tip Sticla Openers
Tip De Metal Din Oțel Inoxidabil

Recenzii

Scrie o recenzie

Noua Modă de Telefon Inel de Suport Cu desfacator Multifunctional Suport de Telefon THIN889

Noua Modă de Telefon Inel de Suport Cu desfacator Multifunctional Suport de Telefon THIN889

Produse similare: