Femei Sutien Lenjerie de corp Pungi de Depozitare rezistent la apa Capacitate mai Mare de Șosete Cosmetice Pouchs Weekend, Călătorie de Gadget-uri Organizeze Accesorii

Produs nou

1 Produse

In stoc

39.64lei

-21%

50.80lei

Distribuiti

Informatii

Un Stil

[Material]: Poliester

[Produs]: Geanta De Depozitare

[Cantitate]: 1buc

[Descriere Produs]:

-1. Mai multe compartimente, transparent buzunare interioare.

-2. Uscată și umedă separarea de stocare

-3. Cationici impermeabil tesatura, țesătură de poliester

-4. Design portabil,convenabil pentru a transporta, umanizat design este mult mai intim

-5. Rafinat fermoar, menoragie trage în teste, de buna ca inainte

[Notă]

- 1.Datorită diferite producerea de loturi, detalii despre produs ar putea fi un pic diferit.Dacă ai grijă de diferență, vă rugăm să cumpere cu atenție.

- 2.Vă rugăm să permiteți-1-3CM diferă datorită măsurare manual.

- 3.Datorită diferite de afișare și de lumină diferite, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumim pentru înțelegere

Cel de-al doilea compartiment este profund, este convenabil pentru a stoca sutiene sau alte elemente care necesită o anumită sumă.

01 rafinat cu fermoar

Rafinat fermoar, menoragie trage în teste, de buna ca inainte

02 Portabil De Design

Convenabil pentru a transporta, umanizat design este mult mai intim

03 preferat îngroșat material rezistent la apa

Materialul este realizat de cationici material si tesatura obișnuit pentru mai multe culori urzeală și bătătură țesut 300D de înaltă densitate cationici materialul este verticală și orizontală rezistent la apa, care este potrivit pentru diverse scenarii pentru a oferi toate vreme de protecție pentru conținutul în sac.

04 aspect rezonabil

Bun ajutor pentru călătorie de afaceri, buna dispozitie pentru lumina de călătorie

Și cel de-al treilea compartiment, capacitate care depinde de plinătatea celui de-al doilea, din moment ce ea are în comun cu o partiție moale.

Primul compartiment este echipat cu patru buzunare mici si un buzunar mare, din polimer transparent.Buzunarele sunt plate, dar găzdui cu ușurință elemente, cum ar fi șosete.

Pe capacul acestui compartiment sunt buzunare strânse cu un elastic.Ele sunt, de asemenea, patru, dar ele sunt mult mai încăpător decât cele anterioare.

Pe organizator există un mic print cu imaginea de acele articole de îmbrăcăminte pentru care este destinat.Acest lucru este convenabil - dacă aveți mai multe cazuri similare, atunci niciodată nu va confunda ceea ce este în cazul în care acesta se află.

Stil B

Captuseala moale interior pentru rezistenta la presiune este mai sigur

Partea de sus este umplut cu burete moale pentru a îmbunătăți rezistența la presiune și de a proteja lenjeria de corp, care nu este ușor să se deformeze.

Diagonal 276T tesatura & cordon de închidere

Captuseala este, de asemenea, făcut de compact diagonal tesatura, care este moale și netedă, și o face mai blând și îngrijirea după ce a fost legat.

Poate ține 4-5 sutiene în același timp | 3 chilotei | 4 perechi de șosete

Super multifuncționale de Mare capacitate de stocare

Poate deține în plus o componentă personală, îmbrăcăminte, depozitare ușoară

-1. Superior rezistent la apa suprafata de separare

Utilizarea TPU material Impermeabil, pentru a realiza o separare umedă și uscată.Acesta poate stoca șosete umede, prosoape umede și ude hainele.

-2. Partea superioară a spațiului de stocare

Poate stoca haine, prosoape, șosete, chiloți, etc.

-3. Mai mici de patru-grilă banda elastica mod rezonabil, este împărțit în patru grilă, depozitarea lenjerie de corp, șosete, etc.

-4. Inferior-strat de confidențialitate spațiu de stocare poate stoca 4-6 piese de lenjerie de corp, curat și igienic, ascunse în bagaje, refuza jena

Noi 276T dublă față-verso diagonal durabil și nu este ușor să se deformeze

Ecologic și inodor...anti-scurgeri...nu decolorare

Reactive de imprimare si vopsire tehnologie, murdar și inodor, cu densitate mare cu privire la calitatea de detalii, ne gandim mai mult decât tine.

Stil D

Etichete: organ, gadget de călătorie, cumparator, automat braider, geanta machiaj, gadget femei, Husă, Geantă Cosmetică, machiaj de organe, geanta trage.

Fisa tehnica

Model Tip Solid
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model 6399
Material Principal Poliester
Compoziția Materialului Poliester
Nume De Brand BUCHNIK
Tip De Element Accesorii Pentru Călătorie

Recenzii

Scrie o recenzie

Femei Sutien Lenjerie de corp Pungi de Depozitare rezistent la apa Capacitate mai Mare de Șosete Cosmetice Pouchs Weekend, Călătorie de Gadget-uri Organizeze Accesorii

Femei Sutien Lenjerie de corp Pungi de Depozitare rezistent la apa Capacitate mai Mare de Șosete Cosmetice Pouchs Weekend, Călătorie de Gadget-uri Organizeze Accesorii

Produse similare: