1,6 m Gonflabile Sac de Box de Formare a Presiunii Exercițiu de Apă Pumni Picioare saci de Nisip de Fitness, Body-Building Echipament

Produs nou

1 Produse

In stoc

74.16lei

-38%

119.63lei

Distribuiti

Informatii

Caietul de sarcini:

Material: PVC

Culori (Optional): rosu, negru

Dimensiuni:

Înălțime: 160 cm

Grosime: 0.25 MM

Pachetul Inclusiv:

1X sac de box

Note:

Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

Înainte de a cumpăra, vă rugăm să confirmați că produsul este de culoare care doriți să cumpere.

Caracteristică:

1.Material durabil, acest tip de copii gonflabile pumn este fabricat de înaltă calitate, ecologice din PVC din material plastic, ușor și durabil, cu un gros design de jos, rezistent la uzură, ușor pentru a umfla si dezumfla, și poate fi pliat într-o dimensiune mică pentru depozitare.

2.Robust și de încredere, partea de jos diametru este de 65 cm/2.1 metri, care este mai mare decât alte karate lovitura de genți de mână.Ponderat de bază poate fi umplut cu apa sau nisip pentru a face-si revina imediat.Mai mult de umplere, mai stabil.

3.Acest util și interesant Taekwondo pachet de instruire vă ajută pentru a îmbunătăți agilitatea și coordonarea ochi-mână, promovează copii, exercitii fizice, și ajută adulții să arde calorii și de a scuti de stres.

4.Potrivit pentru familii, superb, sali de sport, etc.

5.Saci de nisip este împărțit în două părți, partea de jos este folosit pentru greutatea de apă sau nisip pentru a-și menține stabilitatea pe sol, iar partea de sus este folosit pentru umflarea pentru a vă ajuta să tren abilitățile dumneavoastră.Acesta include 1 intrare apă și 3 prize de aer (conține trei compartimente, cel de bază, gâtul și corpul principal, care trebuie să fie umflate).

Etichete: kickboxing saci, am sac de dormit, lupta boxe, meduze led, bany sac de dormit, zebra sac greu, timp sac greu, stand stantare, sac de nisip, suport boxe.

Fisa tehnica

Features4 Taekwondo
Uses Exercițiu
Features3 Box pilon
Features5 pachet de instruire
name4 saco boxeo
Tip Saci De Nisip Categorie
Features2 Box
Features1 Gonflabile
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Fitness gonflabila box
Uses3 Competențe
name3 Sac De Box
Numele gonflabile de box coloana
Prenume2 saci de nisip
Caracteristici Fitness
Varsta >8 Ani

Recenzii

Scrie o recenzie

1,6 m Gonflabile Sac de Box de Formare a Presiunii Exercițiu de Apă Pumni Picioare saci de Nisip de Fitness, Body-Building Echipament

1,6 m Gonflabile Sac de Box de Formare a Presiunii Exercițiu de Apă Pumni Picioare saci de Nisip de Fitness, Body-Building Echipament

Produse similare: