Gratuit personalizate Gravate Numele ID-ul Tag-ul Nailon Carouri Fată Băiat Unisex Câini Guler Mic Mare Produs Gulere Câine Personalizate Guler de Câine

Produs nou

1 Produse

In stoc

16.49lei

-9%

18.32lei

Distribuiti

Informatii

Nume produs: Personalizate Gulere Câine Personalizate Câine Guler cu Id-ul Tag-uri Eco-friendly Microfibra Dimensiuni Reglabile pentru Mari și Mici Pui de Câine Pitbull, Bulldog Beagle Correa Perro

Material: Eco-friendly Microfibra guler trupa cu aliaj-a facut id-ul tag-ul nume placa

Marime: S/M/L (a se Vedea măsurarea pe dimensiune imagine)

Caracteristici Produs:

Din oțel inoxidabil plăcuța de identificare în cazul în care vom grava numele animalului și numărul de telefon

Gravura Laser face Unfadeable culoare

Avem o fabrică specializată în diverse gravura pe diferite metale, inclusiv gulere câine , instrumente de lucru și de moda jewelrys .

Acest guler de câine potrivit pentru multe tipuri de caini, cum ar fi Pudel, Pug-ii, Teckel, Terrier, Beagle, Pitbull, Labrador, Bulldog și așa mai departe.

Vă rugăm să trimiteți un câine informații la check-out sau trimite-ne un mesaj.

Notă: vă Rugăm să ne lăsați un mesaj despre informațiile de care aveți nevoie!

Putem accepta cele MAI multe limbi din întreaga lume.

Missie

0123 456 789

Măsurare:

Vă rugăm să utilizați o cârpă moale conducător în jurul gâtul câinelui, pentru a măsura din jur de ea.Te rog, nu face prea strâns.Mai bine lăsați un spațiu care poate pune 2 degete .Deci catelul tau se poate simti mai confortabil.

Elementele vor fi livrate în 2-3 zile lucrătoare după ce plata integrală este stabilit.Dacă nu puteți obține elementele în timp, vă rugăm să ne contactați în primul rând, atunci vom verifica și de a rezolva pentru tine în curând.Va vom raspunde e-mail în termen de 24 de ore în mod normal.Uneori au o mica intarziere din cauza week-end sau de vacanță.Dacă nu puteți obține dvs. de e-Mail după 48 de ore, vă rugăm să verificați spam sau sa ne contactati cu alte mail.

Diferite metode de transport lua diferite zile de la livrare a produsului.Atunci când plasați comanda, puteți alege cel mai bun mod pentru tine.

Pentru orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să lăsați un mesaj.

Vă mulțumesc foarte mult pentru alegerea magazinul nostru, oferim 7 zile servicii de returnare:

1. Pentru orice motiv, nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați imediat.Acceptam retururi sau schimburi în termen de 7 zile de la primirea, păstrați produsul în starea inițială și se angajează costul de transport maritim de unul singur, ne va procesa cerere de retur de la primirea produsului returnat.

2. Dacă primiți produsele cu defect, vă rugăm să ne contactați imediat pentru înlocuirea sau repararea.Dacă înlocuirea nu este disponibil, atunci o rambursare completă va fi emis cu cel original metodă de plată.

3. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii clienți.

Sprijinul dumneavoastră și de încredere este cel mai mare impuls pentru noi:

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, vă rugăm să ia un minut pentru a lăsa un feedback pozitiv cu 5 stele , cu bucurie ne va face același lucru pentru tine.

2. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cel mai bun serviciu.

Etichete: câine de bijuterii, custom dog harness, câinele har, centura de câine, hlbb guler de câine, neko guler de câine, câinele umbrela, lebra guler de câine, lucrurile, guler de câine.

Fisa tehnica

Caracteristică 2 Ușor de demontat
Guler Tip De Bază Gulere
Gen Unisex
Material Nailon, Zgarda Nylon
Animale de COMPANIE PISICA, câine
Sezon Toate anotimpurile
Tip Gulere, Personalizate Guler De Câine
Se Potrivesc Pentru Pisoi, Catelus Mic Mediu Mare Câine Pisică
Este Dispozitiv Inteligent No
Model Print
Caracteristică separatiste, Personalizate, Eliberare Rapidă
Tip- Standard Guler De Câine
Dimensiune Câine S-M-L
Nume De Brand AIRUIDOG
Caracteristică 1 Reglabil Guler
Tag Gratuit grava numele
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

Gratuit personalizate Gravate Numele ID-ul Tag-ul Nailon Carouri Fată Băiat Unisex Câini Guler Mic Mare Produs Gulere Câine Personalizate Guler de Câine

Gratuit personalizate Gravate Numele ID-ul Tag-ul Nailon Carouri Fată Băiat Unisex Câini Guler Mic Mare Produs Gulere Câine Personalizate Guler de Câine

Produse similare: