8PCS Masina Logo Usa Șoc Autocolante Tăcut Garnitura Cu Portbagaj Izolare fonica Pad rezistent la Șocuri Pernă de Șoc Absorbție Garnitura

Produs nou

1 Produse

In stoc

7.45lei

-50%

14.91lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristici:

1. Material: Realizate din PVC de înaltă calitate material, de înaltă rezistență, puternic și durabil, nu este ușor să cadă.Se poate face portiera sunet foarte liniștită.

2. Funcția: proteja în mod Eficient de marginea ușii din mici umflaturi sau vopsea peeling, pentru a evita zgârieturi și lovituri, și de a proteja ușa de la mici lovituri.

3. Instalare: Nu alpinism sau sudare este necesară, iar vopseaua de pe masina nu va fi deteriorat.Nu este nevoie pentru a detalia sau tăiate.Partea din spate a produsului este de adeziv, care poate fi ferm atașat la acesta, fără a cădea din cauza ruperea.Acesta nu va fi afectat, chiar dacă se udă, în ploaie.Veți avea nevoie de o astfel de utilitate.

4. Perechea perfectă: Comprimate grosimea de 10mm, cu orificii de ventilare.Asigurați-vă că ușa poate fi închisă în mod corespunzător, fără a provoca probleme de etanșare.Se potrivesc perfect cu masina ta, oferă la modă, stil de decorare, face masina sa arate nou.Produsul este demn de încredere.

5. Gama larga de aplicare: produsul poate fi instalat în mai multe locații din întreaga vehicul, cum ar fi ușa de la portbagaj și capota poate fi instalat pentru a reduce comun deteriorarea vehiculului.Potrivit pentru majoritatea tipurilor de autoturisme, Suv-uri, Rulote, camioane, etc.

Caietul de sarcini:

Material: latex natural

Culoare: Negru

Diametru: 28mm

Înălțime: 10 mm

Ambalare: Un set de 8 bucati, corespunzând la 4 usi, valize și capace.Este recomandat să instalați 2 pentru fiecare ușă pentru un efect mai bun.

Notă:

1. Nu include alte accesorii demonstrații în imagine.

2. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permiteți diferența de mărime să fie de aproximativ 1-5 mm.

3. Din cauza de iluminare diferite și setările de pe ecran, culoarea elementului pot fi ușor diferite.

Lista de ambalare

8 x Portiera Protecție Autocolante

Etichete: barbati ceas casio, ușa de la mașină proteja, masina pentru autocolant, g shock, garnitura de cauciuc, portabil izolare înregistrare, ușa de la mașină opri, metvi autocolante auto, de carbon, mașină de spălat, ușa mașinii de paza protector.

Fisa tehnica

Type4 Car Door Shock Absorbing Gasket
Type3 Car Door Cushion
Caracteristici Speciale Car Door Protection Sticker
Tip De Element Styling Semifabricate
Type2 Ușa mașinii de absorbție a șocurilor
type1 Car shock absorber gaskets
Origine NC(de Origine)
Articol Greutate 20g
Element De Lungime 28mm
Tip De Material Latex Natural
Numele Modelului Car Door Protection Sticker
Modelul Anului 2021
type5 Car Door Shock Stickers For Trunk Sound Insulation
Înălțime Element 10mm

Recenzii

Scrie o recenzie

8PCS Masina Logo Usa Șoc Autocolante Tăcut Garnitura Cu Portbagaj Izolare fonica Pad rezistent la Șocuri Pernă de Șoc Absorbție Garnitura

8PCS Masina Logo Usa Șoc Autocolante Tăcut Garnitura Cu Portbagaj Izolare fonica Pad rezistent la Șocuri Pernă de Șoc Absorbție Garnitura

Produse similare: