Hd Inversarea Imaginii Single Și Duble, Camera de Lentile 4.3 Inch Oglinda Retrovizoare 1080P de Conducere Recorder Mașină Consumabile Picătură de Transport maritim

Produs nou

1 Produse

In stoc

56.42lei

-23%

73.28lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristici:

Importate șase-strat full-lentilă de sticlă limita pasionat de înaltă definiție rata lens, smart focus de înmatriculare, ceea ce face de înmatriculare mai proeminent, conturul este mai clară.

170° mare cu unghi larg și de câmp larg de vedere.

Avansate de detectare a mișcării funcția de înregistrare, dacă cineva intră în ecran de monitorizare, acesta va porni automat înregistrarea.Nu este nevoie să apăsați niciun buton, nici un detaliu nu va fi lăsat să plece.Este un cadru intim asistent pentru furt, și poate salva spațiu de stocare și putere pentru tine.

Coliziune de urgență automată a salva, vehiculul poate detecta automat forta de coliziune după coliziune sau frânare de urgență apare, pentru ca fișierul video să fie capturat este blocat automat, nu sunt reciclate, iar videoclipul este salvat fișierul bine.Ca dovezi rezonabile.

Bucla de înregistrare, puteți seta segment pentru a salva video, salva în mod automat noul videoclip de acoperire vechi, video atunci când cardul de memorie este plin, astfel încât bucla poate fi setat la infinit, segmentul de timp poate fi setat în mod direct, sau bucla funcția poate fi dezactivată.

Descriere:

1080P la definiție înaltă calitate a imaginii, care arată performanțele sale superioare.

Caietul de sarcini:

Fotografiere unghi: 170°

De pixeli: 12 milioane

Capacitatea de stocare a datelor: până la 32G

De stocare a datelor data: bucla de înregistrare

De transmisie de date interfata: USB

Rata de transmisie: 30 FPS

Dimensiune: 4.3 inch

Pachetul Inclus:

un set de Conducere recorder

Note:

1. Deoarece dimensiunea de mai sus este măsurată de mână, dimensiunea reală element ar putea fi ușor diferite de la dimensiunea de mai sus.

2. Datorită efectelor de iluminare, setările monitorului, etc. Ar putea fi o mică diferență în tonul de culoare al imaginilor și elementul real.

1.Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Deci, vă rog, nu deschide orice litigiu sau să ne dea neutru sau Feedback-ul neutru

2. dacă nu sunteți mulțumit cu produsul nostru după ce primiți , vă rugăm să ne contactați în primul rând, va vom oferi o soluție satisfăcătoare la ultima

1. Vă rugăm să confirmați adresa dvs. înainte de plată, nu ar responsabili orice rambursare că nu oferă dreptul de adresa(inclusiv detaliate adresa, numărul de telefon ), tot pachetul va fi trimis cât mai repede posibil.

2.În mod normal, v-ar lua la pachet la 10-35 de zile, dar Rusia, Brazilia ar putea nevoie de 15-60 de zile, dacă nu ai primit pachetul în 60 de zile, vă rugăm să ne contactați în primul rând, ne-ar returna integral banii.

3. EMS și DHL vezi nu sunt reale costurile de transport.Real costul de transport maritim este mult mai puțin decât costul de transport maritim vezi.Vă rugăm să ne contactați în stația de scrisoare, vom ajusta prețul pentru tine.

Etichete: cam dash, dvr, camera auto record, încărcător de baterie foxsur, mâner hoco, înregistrare video, 5 pin camera, conduce recoder wifi, camera retrovizoare, dash cam 1.

Fisa tehnica

Dimensiunea De Afișare 3"-5"
Caracteristici Speciale G-Senzor, De Detectare A Mișcării, Cu Oglinda Retrovizoare, Dual Lens, Înregistrare Ciclic
Certificare CE
Limba OSD Chineză (Simplificată), Chineză (Tradițională), engleză, Franceză, Germană, Portugheză, Rusă
Baterie Built-in
Interfață USB2.0
Nume De Brand HOCO
Tip De Element DVR auto
display lcd
Unghi de vizualizare 170°
Camera Din Spate Da
Origine NC(de Origine)
Card De Memorie Necesar Reding Viteza Clasa 10
Mod De Asamblare Portable Recorder
Ambalaj Original Da
Max De Memorie Extern 32G
De transmisie de date de interfață USB
Pixeli 1200Mega
GPS logger Interne
OEM NU. Alte
De Cadre Pe Secundă 25
Rata De Transmisie 30FPS
Chipset-Ul Producătorului JIELI
Numărul De Lentile 2
Rezolutie Camera 1920x1080
Ecran Tactil No
Raportul Ecranului 4

Recenzii

Scrie o recenzie

Hd Inversarea Imaginii Single Și Duble, Camera de Lentile 4.3 Inch Oglinda Retrovizoare 1080P de Conducere Recorder Mașină Consumabile Picătură de Transport maritim

Hd Inversarea Imaginii Single Și Duble, Camera de Lentile 4.3 Inch Oglinda Retrovizoare 1080P de Conducere Recorder Mașină Consumabile Picătură de Transport maritim

Produse similare: