De înaltă calitate, 12-50mm HSS de mare viteză din oțel gaura de foraj din oțel inoxidabil gaura deschizator

Produs nou

1 Produse

In stoc

8.16lei

-26%

11.16lei

Distribuiti

Informatii

Suport lot mixt, vă rugăm să lăsați un mesaj! ! !

Domeniul de aplicare de utilizare: Metal gaura de deschidere, care poate fi folosit pentru deschiderea găuri în metal, cum ar fi de metal subțire, placă de fier, canalul de oțel și aliaj de aluminiu.

Instrucțiuni de utilizare: atunci Când foraj, gaura deschizator treptat, ar trebui să contactați un obiect pentru a fi forate, nu se poate lovi la piesa de prelucrat, iar viteza de rotație ar trebui să fie low (cea mai mare gaura de deschidere, cea mai mică viteză de rotație).Dacă este necesar, lichid de răcire sau apă pot fi adăugate.Vă rugăm să acorde o atenție pentru a încetini viteza de avans, atunci când sunt pe cale să găuriți.

1. Materialul de tăiat trebuie să fie fixă și nu poate fi mutat.Acesta ar trebui să fie la un unghi drept de 90 de grade la deschidere.

2. Atunci când poziționarea burghiu, vă rugăm să așteptați un moment și apoi foraj încet.

3. În cursul operațiunii, dacă nu există nici o anomalie sau nesatisfăcătoare de depanare, vă rugăm să opri de lucru și tăiați-l să lucreze.

4. Vă rugăm să nu utilizați prea multă forță atunci când înșurubarea în sus și în jos, astfel încât să nu înșurubați șurubul.

5, poate fi folosit în pistol de gaurit, de banc masini de gaurit, masini de gaurit magnetice, pistol cu aer exerciții și alte mașini de găurit

Caracteristici:

100% de brand nou și de înaltă calitate și profesionale

Taie rapid, precis găuri în Oțel, Oțel Inoxidabil,fier, Cupru, Alamă, Aluminiu, fibra de sticla, Formica Și Alte Laminate În câteva Secunde

Perfect pentru Instalarea de usi, Manere de la Usi si Dulapuri sau Foraj cu Diametru mai Mare de Găuri Prin Birouri Etc.

Poate fi folosit ca masina de autobuz camion senzor de parcare sistem radar gaura de foraj

Oferă 27 de tipuri de gaura văzut ,satisface nevoile dumneavoastra profesionale

Caietul de sarcini:

Dimensiuni (Exterior dia.) :

12/13/14/15/16/17/18/19/20/21/22/23/24/25/26/27/28/30/32/35/38/40/42/45/48/50 mm

Material:HSS

Pachetul include:

1 buc HSS Burghiu Gaura Văzut

-Comenzi procesate în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata este făcută și de verificare.

-Vom aranja transportul în conformitate cu adresa cumpărătorul, cu condiția, Astfel încât vă rugăm să confirmați și să verificați adresa detalii ai umplut atunci când cumpărare.

-Metoda de livrare oferit de noi este China Post Air Mail, așa că, dacă doriți să alegeți DHL,UPS,FEDEX,TNT, EMS, vă rugăm să ne contactați înainte de cumpărare.

-Servicii de Timpul de Tranzit este prevăzut de către transportator, la sfârșit de săptămână și de sărbători se exclude, astfel încât timpul de livrare poate fi mai lung decât ne-am promis, în special în timpul sezonului de vacanta, astfel încât vă rugăm să fie pacient.

-Orice urmărire informații actualizate vă va informa în timp, puteți obține, de asemenea, informații de urmărire de la site-ul oficial.

-Dacă te-ai întors la produs la noi, vă Rugăm să furnizați numărul de urmărire pentru noi.

-Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și în stare.

-Dacă ordinele havenrsquot ajuns la timp, vă rugăm să ne contactați, vom organiza o re-expedierea sau o rambursare pentru tine.

-Dacă vrei rambursare, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți și donrsquot de a deschide un litigiu în mod direct.

-Feedback-ul este foarte important pentru noi, ne străduim pentru 100% satisfacție, dacă aveți orice întrebări sau probleme, vă rugăm să ne contactați în primul rând , vom rezolva rapid și în cel mai bun mod.

-Vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și să dea 5 stele dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, dumneavoastră recomandăm nostru este de a motiva pentru a merge mai departe, vom aprecia cu adevărat dacă ai plecat de feedback-ul pozitiv.

Etichete: 42mm gaura văzut, burghiu pentru metal, cobalt hss burghiu centrul, 75mm gaura văzut, freză hss, 50mm gaura văzut, hss burghiu centrul 15, hss burghiu centrul sfm, bit burghiu, hss burghiu de bază.

Fisa tehnica

Nume De Brand meijiabuy
Tip Centrul De Burghiu
Material Din Oțel De Mare Viteză
Certificare Nici unul
Numărul De Model 12-100
Lungime 70mm
Origine NC(de Origine)
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Utilizarea Metal Foraj

Recenzii

Scrie o recenzie

De înaltă calitate, 12-50mm HSS de mare viteză din oțel gaura de foraj din oțel inoxidabil gaura deschizator

De înaltă calitate, 12-50mm HSS de mare viteză din oțel gaura de foraj din oțel inoxidabil gaura deschizator

Produse similare: