Walther Arma Scurt Cp99 Compact Pistol cu Aer 10Co2, 1500 Bile Foto Versiune de Metal de Staniu Semn

Produs nou

1 Produse

In stoc

20.78lei

Distribuiti

Informatii

Atenție !!! Aceasta nu este o adevărată armă .Am printat poze cu armele pe metal semn și le-a vândut.E o alegere bună pentru decor .Vă doresc un cumpărături fericit.

Produs Parametru Dimensiuni: 20x30cm (7.8inchx11.8inch) Material: ecologic metal / tin semn

Informații despre produs Metalic semn imprimat cu durabil plin de culoare finisaj pe o tablă de ani de afișare.Tin semn de pre-forate găuri pentru agățat ușor.Imaginea este de epocă, creativ, contractate și la modă.Patina artificiale și rugina da acel look perfect pentru că simt retro ,arata grozav in orice Garaj, Bar, Magazin, Den, Peștera, etc. Un adevărat cadou ideal pentru prieteni.

Pastravariabologa.ro acceptă Visa, Boleto, Master Card, Maestro Card de Debit, Western Union, WebMoney, QIWI și Transferul Prin Bănci.Dacă aveți în continuare întrebări cu privire la plata, nu ezitați să ne contactați.

? Vă rugăm să asigurați-vă că adresa și informațiile sunt corecte înainte de a face plata.Magazinul nostru va procesa comanda și trimite numărul de urmărire de informații de logistică în termen de 4 zile lucrătoare.Dacă aveți cerințe speciale pentru timpul de livrare si logistica canale sau nevoie pentru a schimba adresa, vă rugăm să contactați-mă în timp. ?? ?Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne dea o laudă de cinci stele.Vom fi foarte recunoscător pentru tine.Dacă există lucruri neplăcute în timpul procesului de cumpărături care te fac nemulțumiți de produsele noastre, vă rugăm să contactați cât mai curând posibil, iar noi vă va ajuta să rezolve toate problemele imediat.Vă mulțumesc pentru cooperare.Vă doresc un cumpărături fericit.

Etichete: pistol cu bile, walther, airsoft gun metal, pistol cu aer comprimat, pistol cu aer co2 pistola, pistol cu aer, umarex, selectați metal pistol de jucărie, pistol, airgun pușcă.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Stil Chineză Tradițională
Numărul De Model 20210324ZJMTP1
Forma Rectangle
Material Metal

Recenzii

Scrie o recenzie

Walther Arma Scurt Cp99 Compact Pistol cu Aer 10Co2, 1500 Bile Foto Versiune de Metal de Staniu Semn

Walther Arma Scurt Cp99 Compact Pistol cu Aer 10Co2, 1500 Bile Foto Versiune de Metal de Staniu Semn

Produse similare: