Diamant pictura "flori în Buddha" broderie cusatura cruce mozaic decor acasă cadouri

Produs nou

1 Produse

In stoc

23.44lei

-24%

31.23lei

Distribuiti

Informatii

Stimate Client: Toate noastre strat de diamant kituri nu includ un cadru, doar jumătate Aveți nevoie pentru a finaliza produsul finit.Noi vă oferim instrumente.Panza dimensiuni: 30X40cm.Dimensiune imagine; 25X35CM. .Toate dimensiunile sunt măsurate de mână, astfel încât vă rugăm să permiteți 1-2 cm.Diamant rotund Notă: (fara rama)

acceptă următoarele operațiuni: de vânzare cu Amănuntul: vom accepta tranzacțiile de vânzare cu amănuntul pentru toți clienții din întreaga lume.Nu am stabilit un minim pentru toate mărfurile.En-gros: vom accepta tranzacțiile en-gros de la toți clienții din peste tot în lume.În scopul de a reduce presiunea de inventar, ne-am stabilit lot mai mare sau egal cu 2 bucati.Dacă doriți să en-gros en-gros, vă rugăm să ne contactați, vom discuta despre prețul cu ridicata, transport și așa mai departe.Noi credem că putem ajunge la un acord satisfăcător.Agent de livrare: dacă ești un străin vânzător on-line, putem furniza agent de livrare de servicii pentru tine.Atunci când tranzacționare, vă rugăm să ne spuneți cumpărătorilor pentru a adresa informațiile în mod clar, vom încerca să ofere servicii pentru tine, în același timp, ne va respecta pe deplin dvs. de secret de afaceri, nu ar face ceva dăunător pentru interesele de comportamentul tău.Dacă țara dumneavoastră și zona nu sunt în livrare gratuita țară, puteti sa ne contactati, va vom oferi cu cea mai bună metoda de livrare. 2. Transport: produsele Noastre provin din China continentală.După ce plata dvs. este de succes, va vom livra produsele în termen de 3-5 zile lucrătoare.Marfa dumneavoastră va ajunge, de obicei, în termen de 7 la 50 de zile lucrătoare.În cazuri rare, este probabil să fie amânată, în funcție de caracterul și viteza de țară și de mărfuri.Atunci când bunurile sunt trimise, vom urmărească în mod activ starea expedierii.De obicei folosim China post parcelă de transport.În general, mărfurile vor fi livrate în termen de 15 la 30 de zile.Dar există și alte lucruri care pot fi amânate, cum ar fi vremea rea întârzieri în țara dumneavoastră și sistemul poștal întârzieri la oficiile poștale locale și așa mai departe.Ca urmare, cel mai lung timp de livrare din China este de 50 de zile.Pentru redirecționarea clienților, putem folosi, de asemenea, "ZTO express" pentru transport, de obicei, în termen de 30 de zile. 3. Tariful: atunci Când mărfurile sosesc în țara dumneavoastră, pot exista unele tarifare în unele țări.Această parte din datorie va fi platita de tine.Vom marcați-l ca un cadou sau de a reduce valoarea bunurilor pentru a salva unele taxe vamale. 4. După-servicii post-vânzare: Toate bunurile pe care le vinde sunt supuse unui control strict de inspecție.Dacă găsiți că bunurile primite în termen de 3 zile sunt de o problemă de calitate (non-ființă umană deteriorat).Vă rugăm să luați fotografii si sa ne contactati, va vom inlocui sau returna. 5. Feedback-ul: satisfactia Dumneavoastra este foarte important pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu bunurile dumneavoastră, vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele, vă rugăm să ne contactați, putem rezolva orice disputa cu tine, mai degrabă decât să prezinte feedback-ul negativ de la Pastravariabologa.ro.Vă mulțumesc foarte mult

Etichete: buddha ghiveci, buddha ceas, cap de plantat, buddha decor, diamant vopsea, buddha vopsea, buddha, buddha oală, buddha vaza, huacan.

Fisa tehnica

Panza Metoda De Ambalare Laminate
Nume De Brand Hibah
Material Rășină
Ambalajul Extern PUNGĂ DE HÂRTIE
Numărul de Culori 1-30
Setați Tipul Da
Stil Noi Clasică/Post-modern
Cadru No
Forma Trei-dimensional
Model Tip PORTRET
Forma De Diamant Runda
Utilizarea Picturi
Zona Lipirea Plin

Recenzii

Scrie o recenzie

Diamant pictura

Diamant pictura "flori în Buddha" broderie cusatura cruce mozaic decor acasă cadouri

Produse similare: