DATE BROASCA 24 In 1 rezistent la Șocuri Shell Cutie de Depozitare Pentru Nintendo Comutator de Joc Carte de Acoperire Caz Greu Shell Cutie de Depozitare Pentru NS 3DS 2DS

Produs nou

1 Produse

In stoc

6.12lei

-45%

11.16lei

Distribuiti

Informatii

🔥🔥Fierbinte Vinde Top1 Produsului-Y2S PLUS o Consolă de jocuri Video

4K HD retro consolă de jocuri video.Plug și să se Joace fără nici o operație!Construi În 1700+ Jocuri Clasice,suport pentru salvarea și descărca jocul.Acesta este cel mai bun cadou poate da la prieteni și familie!

Wireless USB/Tip-C Adaptor Bluetooth Pentru Nintendo Comutator/PS4/PC

Produsul este compatibil cu Comutator / Întrerupător Lite Gazdă, Gazdă PS4 (cu adaptor), PC (cu adaptor).Introduce transmițătorului la portul USB al PC-ului host, plug and play.Suport voice chat în joc, mufă de 3,5 mm microfon în 3.5 mm frecventa de voce gaura de gazdă pentru a realiza microfon funcția de apel.

Joc portabil Card de Stocare de Caz pentru Nintendo 3DS

Bucurați-vă de mai mult timp de joc și mai puțin timp căutând cu ajutorul DATELOR BROASCA elementele de Bază de Joc de Stocare de Caz pentru Nintendo Comutator.De depozitare la îndemână caz de magazine până la 24 de Nintendo Comutator de cărți de joc, făcându-l ușor de îngrijit conține colecția dvs., sortați-le ca tu de cuviință, și de a le găsi rapid.Poate conține 22 3DS cărți de joc, 2 carduri SD sau 2 TF card

Economie De Spațiu De Dimensiune

Stoca cu ușurință și de a organiza până la 24 de Nintendo cărți de joc; include sloturi pentru 2 carduri SD.Oferind necomplicate confort, cazul este la îndemână cartuș titularii frumos conțin cărțile de joc și face mai ușor de a le alunece și în afară, după cum este necesar.

Compact Si Portabil

Datorită elegant, dimensiuni compacte, caz oferă economie de spațiu de stocare de orice distracție colecție personală de Nintendo Switch games.Acesta oferă, de asemenea ultra-portabilitate convenabil atunci când vine vorba de transportul de jocuri de la casa la casa unui prieten sau week-end departe și înapoi din nou.

Memorie-Suport Card

Conceput, AmazonBasics joc-cutie de depozitare include, de asemenea, spațiu de siguranță, care deține un card de memorie.

Șansă Reală Demo

Pentru Nintendo Comutator 2DS, 3DS/DS Lite/DSL Cutie de Depozitare

Pentru Nintendo Comutator Cutie De Depozitare

Etichete: prindere comutator, 2d, nintendo 3ds caz rutier, 3ds 2ds, caz comutator, gengar 3ds xl caz, nintendo comutator de caz joc de artă, data broasca, caz nintendo comutator, caz comutator lite.

Fisa tehnica

Funcția Cutie de depozitare pentru Nintend Accesorii Întrerupător de
Origine NC(de Origine)
Material ABS
Caracteristică 1 Greu de Caz Pentru Nintendo Comutator card
Caracteristică 2 24 în 1 Joc SD Card Titular de Caz
Caracteristica 5 Caz De Protecție Pentru Nintend Comutator
Funcția 1 Pentru Nintendo comutator de joc carte de caz
Compatibil Marca/Model nintendo
Numărul De Model LYL0619SLK
Culoare alb/negru/roz/albastru
Caracteristică 3 Protector card shell pentru Nintendo 3DS
Tip Protecție cărți Acoperi
Funcția 3 Pentru Nintendo Comutator Caz
Accesorii Cutie de depozitare Pentru 3DS 2DS
Nume De Brand DATE DE BROASCA
Caracteristică 4 Anti-collision/Anti-deformed/washable
Caracteristică 6 Joc Portabil Carduri De Caz
Funcția 2 Pentru Nintendo Accesorii Întrerupător De
Nintendo Model Nintendo 3DS, Nintendo New2DSLL

Recenzii

Scrie o recenzie

DATE BROASCA 24 In 1 rezistent la Șocuri Shell Cutie de Depozitare Pentru Nintendo Comutator de Joc Carte de Acoperire Caz Greu Shell Cutie de Depozitare Pentru NS 3DS 2DS

DATE BROASCA 24 In 1 rezistent la Șocuri Shell Cutie de Depozitare Pentru Nintendo Comutator de Joc Carte de Acoperire Caz Greu Shell Cutie de Depozitare Pentru NS 3DS 2DS

Produse similare: