Oțel inoxidabil se Toarna Peste Cafea Filtru Reutilizabil Informatizat Con Dripper pentru Filtru de Cafea NW

Produs nou

1 Produse

In stoc

16.53lei

-34%

25.40lei

Distribuiti

Informatii

corpul, td, th { font-family: Comic Sans MS; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-greutate: 700; } Oțel Inoxidabil se Toarna Peste Cafea Filtru Reutilizabil Informatizat Con Dripper pentru Filtru de Cafea NW

Produs Caietul De Sarcini:

Caracteristică:

1. Proiectat Pentru a se Potrivi și Excel – Aceasta din oțel inoxidabil dripper este atent proiectat pentru a se potrivi cel mai de marcă de cafea carafe.Acest detașabil BPA-FREE ABS prindere completează mcarefes și mânere de sticlă rim în siguranță.

Debloca Noi Arome, cu Dublu Filtru de Constructii –calitate Superioara 304 din Oțel Inoxidabil tehnologie de FILTRARE: un extrafin de calitate premium plasă pe filtrul interior la exterior.Acest design previne zaț de cafea de la obtinerea prin și NU absoarbe cafea uleiuri esențiale și substanțe nutritive, cum ar fi hârtie filtre face.

Curat-Up nu A Fost Niciodată Acest Ușor – pur și Simplu arunca zatul de cafea după fiecare utilizare, și clătiți filtrul sub jet de apă caldă.La fiecare 2 săptămâni sau cam asa ceva, decapat filtru de înmuiere cu alb distilat oțet și apă caldă.

Eco-Friendly și de a Salva Bani – nu Veți mai avea nevoie de a cheltui bani pe filtre de cafea de unică folosință sau păstăi.

Caietul de sarcini:

Material: Otel Inoxidabil

Dimensiuni:

Top Diametru: 90mm

Partea de jos Diametru: 10mm

Inaltime: 100mm

Culoare: Ca imagine arată

Pachetul Include:

1 x Filtru de Cafea

Etichete: pânză filtru de cafea, filtru de cafea din otel inoxidabil, arzător de sifon, portabil camping filtru de cafea, portabil makita filtru de cafea, filtru de cafea, cafea dripper, reutilizabile filtru de cafea, lenjerie de pat, suport de filtru, ceramica filtru de cafea.

Fisa tehnica

Tip Filtru Filtrele Reutilizabile
Origine NC(de Origine)
Material Din Oțel Inoxidabil

Recenzii

Scrie o recenzie

Oțel inoxidabil se Toarna Peste Cafea Filtru Reutilizabil Informatizat Con Dripper pentru Filtru de Cafea NW

Oțel inoxidabil se Toarna Peste Cafea Filtru Reutilizabil Informatizat Con Dripper pentru Filtru de Cafea NW

Produse similare: