2 BUC Cuier Catarama Urca Instrument Multifuncțional Carabină Catarama Cu Cablu de Oțel Cheie Organizator Multi Tool Holder Clip Tabără

Produs nou

1 Produse

In stoc

18.78lei

-29%

26.81lei

Distribuiti

Informatii

Puncte:

1、Materiale de Calitate: Noastre ușoare retractabil breloc suport este de aproximativ 40g, și vine cu ABS durabil de acoperire, sârmă din oțel cablu din oțel inoxidabil carabiner clip curea, din oțel inoxidabil, inel cheie, durabil polipropilena lanyard-uri, care este compact, ușor și durabil.

2、Largă de Aplicare: Această carabină breloc tambur nu numai că poate fi ca o cheie sau insigna titularul, dar, de asemenea, cu detașabil din oțel inoxidabil carabiner clip curea care poate fi folosit ca un deschizator de sticla si cheie.

3、Grele: retractabil cheie lanț tambur construit cu oțel de înaltă calitate cablul de sârmă, pe care max încărcare greutate este 4oz sau 7 chei, și breloc tambur testat în mai mult de 100,00 trage pentru o lungă perioadă de viață.

4、Convenabil de a Folosi: retractabil breloc suport role pentru barbati poate extinde până la 23.5 inch, și este suficient pentru a ajunge cu ușurință cât de departe poate ajunge, permițând acces rapid și ușor pentru a deschide ușa fără a scoate cheile.

5、Puternic și de Încredere: primăvara în insigna tambur este suficient de puternic pentru a fiabil retrage, iar tu nu va pierde orice carduri sau chei, și de primăvară asigură și informații de securitate.

Caracteristici:

1. Retractabil insigna tambur este suficient de puternic pentru a deține majoritatea de chei fără alunecare în jos tot timpul.

2. Multi-instrument de breloc, de asemenea, poate funcționa ca un deschizator de sticle de bere și cheie.

3. Retractabil cheie lanț poate cu ușurință clip pe centura clip, rucsaci, genți și poșete.

4. Multifuncțional retractabil breloc poate oferi acces ușor fără un amestec de cablu.

5. Acest unealta insigna tambur cu puternice cablul de oțel se va ține cheile și cărți de IDENTITATE ferm.

Design convenabil:

Acest negru unealta breloc cu 0,04 inchi puternic din oțel inoxidabil cablu poate suporta o greutate maximă de 4 oz, pentru ușor de alpinism, de călătorie, drumeții, picnic, pescuit, mersul pe jos sau alte activități în aer liber, este mic si practic pentru utilizarea de zi cu zi.

Caietul de sarcini:

Material: otel inoxidabil catarama+ ABS carcasa din plastic + otel inoxidabil cablu

Retractabil, lungime cablu: aproximativ 23.5 inch (60 cm)

Greutate: 34 g (despre 1.21 grame fiecare)

Culoare: negru

Maximă de încărcare greutate: 110 g (4 oz)

Cantitate: 2 bucati

Lista De Ambalare:

2 x Breloc Retractabil

Metode de plata:

Puteți face plata prin oricare dintre metodele de mai sus și pls soluționa în termen de 3 zile de îndată ce comanda dvs. este plasat.

Plata ta va fi verificată prin Pastravariabologa.ro termen de 24 de ore și vom procesa comanda dumneavoastră odată ce este terminat.

Dacă scopul tău este închis din cauza motive de securitate, va trebui să depuneți o cerere la Pastravariabologa.ro.

Restituirea cauzate de anulare a comenzii, de restituire acord sau de mediere vor fi procesate imediat și, de obicei, durează aproximativ 7-10 zile lucrătoare pentru a ajunge la contul dumneavoastră.

Transport maritim și pachetul: Toate articolele vor fi verificate și bine ambalate înainte de expediere.Comenzile vor fi expediate în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata este terminat.

Greutatea coletului prin posta normala este limitată la 2 kg.Va vom trimite separat, dacă greutatea este de peste 2kg.

De obicei este nevoie de aproximativ 15 - 60 de zile și ar putea fi un pic mai mult pentru un domeniu de la distanță.Puteți alege rapid metoda de transport maritim, dacă vrei să ajungi coletul mai devreme, și pentru aceasta va trebui să plătească taxa de transport.

Retrimite și de rambursare:

Vom retrimite sau restituire în cazul în care coletul este pierdut, deteriorat în timpul de tranzit sau de a primi

elementul greșit.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom fi încântați să vă ajute.

Feedback: Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv, ne va fi foarte apreciat.

Dacă există ceva în neregulă, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul și vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta până când totul este bine.

Etichete: suport pentru cabluri de oțel, nady ch 19 suport pentru cabluri, cablurile de frână cantilever, cablul de consolă, cablu umeraș de plastic, adeziv baie prosop de bucatarie cuier, 30mm consolă de montare domeniul de aplicare, samsung incarcator cablu android, tektro a cablului de frână de cuier, seatpost cablu cuier.

Fisa tehnica

Tip Carabiniere & Quickdraws

Recenzii

Scrie o recenzie

2 BUC Cuier Catarama Urca Instrument Multifuncțional Carabină Catarama Cu Cablu de Oțel Cheie Organizator Multi Tool Holder Clip Tabără

2 BUC Cuier Catarama Urca Instrument Multifuncțional Carabină Catarama Cu Cablu de Oțel Cheie Organizator Multi Tool Holder Clip Tabără

Produse similare: