Fișier Electric Burghiu Nail Art Pic 20000RPM Manichiura Profesionala Masina de Rectificat Pedichiura Lustruitor Instrumente Reglabil Frumusete de Unghii

Produs nou

1 Produse

In stoc

50.38lei

-44%

91.60lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristici: Ușor de a controla viteza Automata de siguranta sistem de protectie la suprasarcina greutate de Lumină pix de design pentru o prindere confortabilă și ușor de utilizat Include 6 biți standard/depozit de capete De zi cu zi de îngrijire a corpului, aceasta manichiura & pedichiura set este o necesitate.Cu aceste unități, puteți cu ușurință și de a trata ușor mâinile și picioarele la un standard de perfecțiune și eleganță.Pentru pedichiură și manichiură.Potrivit pentru uz profesional, salon de unghii sau de uz casnic.Pachetul Inclus: 1 x Electrica Unghii Mașină de Găurit : Principalele control + Piesa de mana 1x Masa Suport pentru piesa de mana 6x Opțional Biți CLIENT SERVICE

Vă Rugăm Să Rețineți

Culoare și diferența de mărime: datorită rezoluției ecranului, efectul de iluminare și măsurarea errorthe realobjects poate fi un pic diferit pentru poze, sper înțelegere.Multumesc mult!!!

Vom face noastre cele mai bune pentru nava ta parcelă.

Furnizarea de produse de calitate și un serviciu bun este misiunea noastră de busines

Dacă aveți probleme la primirea coletului, vă rugăm să comunice cu noi pentru a găsi o mai bună solutionthan deschiderea unui litigiu.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a îndeplini cerințele dumneavoastră.

Te rog verifica coletul inainte de a semna pentru ea.Dacă vi se pare rupt, puteți refuseit și să ne contactați.

Plata

QIWI, Bani Web, Visa, MasterCard, Western Union, Maestro card de debit, Boleto și banca transfe opțional recent, Mai mult de plată va fi disponibil pe Pastravariabologa.ro în viitor.

Transport

Pentru a proteja atât cumpărători și vânzători, va dura aproximativ 24 de ore pentru Pastravariabologa.ro pentru a verifica plata.

După verificare, toate elementele vor fi trimise în termen de 3 zile, dar cât mai curând posibil

Vă rugăm să confirmați ADRESA dvs. de ORDINE CORECTĂ,sau va asuma responsabilitatea pentru orice taxe că,de la o adresă greșită.

Transport gratuit pentru cele mai multe dintre articole, dar pentru unele țări, puteți plăti ceva în plus costul de transport maritim.Genrally vorbind, timpul de livrare este de 20-60 de zile.Dacă ai nevoie rapid de transport maritim, vă rugăm să ne contactați în avans.

Feedback-ul

Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, am sincer sper că ne va lăsa FEEDBACK-ul POZITIV cu 5 STELE.Între timp, vom lăsa, de asemenea, feedback-ul pozitiv pentru tine.

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre sau pentru orice probleme, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi 1-3 stele feedback neutru sau negativ.Ne va răspunde la tine în 24 de ore, și să vă ajute pentru a rezolva problemele.

Politica De Returnare

Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în starea inițială.

Cumpărătorii plătesc costurile de returnare pentru propria ta responsabilitate.

Etichete: gaura de foraj, folie de unghii de foraj, unghiile instrumente directe, vso cuie, dh cuie, acupunctura ventuza, unghii diy kituri, pana unghii burghiu, borcan de masaj, ac arta kituri.

Fisa tehnica

Material Acril
Putere Alte
Dropshipping Suport
Tensiunea De Ieșire Alte
Tip Echipamente Electrice Instrumente De Manichiură
Tip De Element Manichiură Electrice De Gaurit Si Accesorii
Origine NC(de Origine)
dimensiune EU Plug/US Plug, 13x8.5x6cm
Nu-Sarcină De Viteză 20000rpm
Numărul De Model Unghii De Gaurit Masina Set Manichiura
Nume De Brand PASTSKY
Caracteristică Manichiură Electrice De Gaurit Si Accesorii

Recenzii

Scrie o recenzie

Fișier Electric Burghiu Nail Art Pic 20000RPM Manichiura Profesionala Masina de Rectificat Pedichiura Lustruitor Instrumente Reglabil Frumusete de Unghii

Fișier Electric Burghiu Nail Art Pic 20000RPM Manichiura Profesionala Masina de Rectificat Pedichiura Lustruitor Instrumente Reglabil Frumusete de Unghii

Produse similare: