Valiza acoperi 3D Husky

Produs nou

1 Produse

In stoc

56.88lei

-24%

75.82lei

Distribuiti

Informatii

Informații Despre Produs

Elastic de acoperire este purtat pe valiză și protejează-l de la daune și murdărie.Tesatura moale tricotate se intinde bine, capacul se potriveste perfect la corpul de valiza.Imprimare luminos vă permite să găsi cu ușurință o valiza în portbagaj sau pe banda de la aeroport, puteți alege dimensiunea.

Compozitie: 86% poliester, 14% spandex

Îngrijire: se spală la o temperatură de maximum 40 de grade.Fier de călcat la o temperatură care să nu depășească 60 de grade.A nu se folosi inalbitor

Tip cerere: sublimare pe material textil

Servise de asigurare a Calității la Toate produsele de pe Tmall sunt certificate pentru vânzare în Rusia.Livrare prin curier livram Co depozit din Moscova.Dacă adresa nu este inclus în serviciul de curierat aria de acoperire, vom trimite comanda prin e-mail.Pentru primirea Înainte de a deschide coletul în prezența curierului sau un e-mail angajaților, verifica pentru daune.Bunuri de rambursare * puteți returna produsul fără a explica motivele, în termen de 15 zile de la primire.

* Ppicoxpaнeния coxpaнeния тoвapнoгo Vida și цeлocтнocти упaкoвки, za иcключeниeм тoвapoв кaчecтвa из de пepeчнeй, утвepждeнныx пocтaнoвлeниями пpaвитeльcтвa Nr 55 OT 19.01.1998 și Nr. 942 OT 10.11.2011 (incl. Тoвapы igienă personală și pe drum, тpикoтaж, тpикoтaж, oc, ocand P.), și тoвapoв disponibile индивидуaльнo-oпpеделенные cвoйcтвa.

Инфopмaция oпpoдaвцe furnizor Individual Лeвчeнкo вилиили

Гocудapствeнный нннo o o физичecкoгo лиц 315547600040251

Pemme furnizor Rжим мaгaзинa: кpуглocутoчнo.

Римим послиба пoддeржки: 09: 00 du-19:00 (веми)

Etichete: valiza clar capace de protecție, costum roșu vesta, drăguț valiza capace de protecție, huski, golden retriever pelerina de ploaie, băiatul costum formal, golden retriever sacou, leu valiza capace de protecție, pelerina de ploaie pentru husky, Costum.

Fisa tehnica

Brand Vsemayki.ru
Model Tip Print
Stil Fashional
Compoziție Polyster

Recenzii

Scrie o recenzie

Valiza acoperi 3D Husky

Valiza acoperi 3D Husky

Produse similare: