Original FP75R12KT4-B11 module IGBT

Produs nou

1 Produse

In stoc

276.89lei

-5%

291.47lei

Distribuiti

Informatii

Asigurarea calității:

1, proiectul va fi testat înainte de nava, va fi în stare bună, dacă aveți unele întrebări, nu ezitați să ne contactați.

2, garantie 30 zile, 7 zile se întoarcă non-de lucru elemente, în plus față de rupt, mărfurile s-a prăbușit.Cargo este o versiune greșită cumpărător să plătească taxele de returnare.

3, vă rugăm să confirmați înainte de a comanda produs este compatibil cu modelul.Nici o întoarcere pentru incompatibile problema.

4, mărfurile care nu se cumpărătorii să plătească pentru taxele de returnare.Inainte de a cumpara vă rugăm să consultanta de specialitate, ne-ar fi cea mai mare sinceritate la serviciu.

5, dacă a semnat, sau șterge, fără garanție.

Feedback-ul:

1, după ce ați primit proiectul dumneavoastră, vă rugăm să feedback-ul la noi, ne va spune că ați primit bunurile dumneavoastră.

2, vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv după ce ai primit comanda, va vom oferi în curând un feedback pozitiv.

3, satisfactia dumneavoastra este cel mai important lucru pentru noi.Dacă aveți întrebări sau probleme cu privire la tranzacția dvs., vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice tip de feedback.Rezonabil, să ne dea o șansă de a corecta într-o perioadă rezonabilă de

timp, indiferent de îngrijorare.Feedback-ul negativ nu poate rezolva nimic.

4, ne-am angajat pentru clienții noștri pentru a oferi cele mai bune servicii pentru clienți, construirea de relatii puternice cu clienții noștri, așa că vă rugăm să cumpere încrederea.

Vă mulțumesc foarte mult!\

Etichete: driver igbt, igbt, igbt de putere, catarama de mână, piele pentru peruca, tranzistorul igbt, ipm, clema leg instrument, modulul igbt pentru invertor, placa de control inverter aparat de sudura.

Fisa tehnica

Certificare Nici unul
Utilizarea Universal
Comunicare Wireless Sârmă De Control
Pachet Da
Numărul De Model FP75R12KT4-B11
Frecvența Noi
Origine DE(Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

Original FP75R12KT4-B11 module IGBT

Original FP75R12KT4-B11 module IGBT

Produse similare: