Masina Pernă pentru Gât Reglabil tetiera 3D Spuma de Memorie Auto Tetiera Călătorie Perna Suport Gat Titularul Huse Auto Styling

Produs nou

1 Produse

In stoc

13.07lei

-37%

20.78lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristică :

1、Materiale de Înaltă Calitate: De înaltă calitate, spuma de memorie se potriveste curbele naturale ale corpului tau.Perna este confectionata din gros de înaltă densitate spuma de memorie care poate menține forma, moliciune și confort, oferind un adevărat personalizate confort.Este foarte potrivit pentru vizionarea TV pe avioane, trenuri, autobuze, mașini, și chiar la domiciliu.

2、Confortabil Suport Cap: raționalizarea și ergonomic turnat auto tetiera perna se potriveste perfect corpului tau curbă și oferă suport confortabil pentru umeri, gât și cap.Nu este nevoie să-l stea, va menține o conducere confortabil și în siguranță postura.

3、ochiurilor de Plasă Respirabil Design: moale si respirabil ochiurilor de plasă acoperi pânză de acest sprijin gât perna poate menține o bună circulație a aerului.

4、Banda Elastica Ajustabila: design de banda elastica si reglabila clip nu va provoca mașină pernă să se deformeze după mult timp de utilizare.Puteți regla înălțimea tetierei perna vrei.

5、Ușor de Curățat: capacul de masina pernă pentru gât este decomandat si poate fi curatat separat, care poate fi utilizat în mod continuu.

Caietul de sarcini:

Nume: Memorie Spuma De Perna Tetiera

Material: ochiurilor de plasă respirabil tesatura + spuma de memorie

Culoare: negru, bej

Modele aplicabile: general

Lista De Ambalare:

1*Masina Pernă Pentru Gât

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Escrow este sigur pentru cumpărători și vânzători, vă recomandăm să alegeți Escrow, suporta card de Credit, moneybookers, Visa, Master card, Western union etc.

Dacă aveți nevoie pentru a utiliza "alte" plăți,vă rugăm să ne contactați ,prin e-mail sau un mesaj.

Plata ar trebui să fie finalizat în termen de 7 zile, dacă au ceva dificultăți, vă rugăm să anunțați-mă.

Am doar nava ta confirmat adresa.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă înainte de cumpărare.

Toate comenzile vor fi livrate in termen de 1-4 zile lucratoare de la confirmarea platii.

Transportul prin China Post Air Mail pentru mai puțin de 2 kg de mărfuri ,în general, se va lua 25-45 de zile lucrătoare (în unele țări poate fi mult mai mare), dacă aveți nevoie de produsele foarte urgent, vă rugăm să ne contactați pentru DHL etc. Vom calcula costul de transport maritim pentru tine .Întotdeauna este nevoie de aproximativ 3-7 zile pentru a ajunge.

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau a taxelor la import

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 7 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Etichete: xperia t3 dă-i cazul.

Fisa tehnica

Modele Aplicabile general
Material De Umplere Fibre naturale
Culoare negru, bej
Origine NC(de Origine)
Numele Memorie Spuma De Perna Tetiera
Material Alte, ochiurilor de plasă respirabil tesatura + spuma de memorie

Recenzii

Scrie o recenzie

Masina Pernă pentru Gât Reglabil tetiera 3D Spuma de Memorie Auto Tetiera Călătorie Perna Suport Gat Titularul Huse Auto Styling

Masina Pernă pentru Gât Reglabil tetiera 3D Spuma de Memorie Auto Tetiera Călătorie Perna Suport Gat Titularul Huse Auto Styling

Produse similare: