200pcs Pompom 20mm Moale Pompones Pufos de Plus Meserii DIY Pom Poms Mingea Decor Acasă Consumabile de Cusut 40g

Produs nou

1 Produse

In stoc

9.24lei

-14%

10.87lei

Distribuiti

Informatii

Material: fibre de polipropilenă

Diametru: 2cm

Cantitate: 200pcs/sac

Datorită micșorării din fibre de polipropilenă, dimensiunea reală a produsului are o ușoară eroare, vă rugăm să înțelegeți.

Descriere produs: culori Luminoase, poate fi folosit cu lână în vrac pentru a face diverse lucrări realizate manual, jucării de pluș, haine, pălării, etc.

Notificare :

1. În scopul de a îmbunătăți calitatea serviciilor noastre.dacă ați primit produsul am nici o problema,nu se deschide disputa direct,nu confirma produse direct,vă rugăm să ne contactați în primul rând .Dacă deschizi disputa,Pastravariabologa.ro va lua foarte mult timp să rezolve și să pierdeți timp prețios .Deci, vă rugăm să ne contactați,vă vom oferi un satisfăcut răspunsul Imediat .

2.Dacă termenul de livrare se apropie, dar încă nu primi comanda dvs., vă rugăm să ne contactați pentru a prelungi timpul de livrare.Vă mulțumim pentru înțelegere!

3.Dacă nu puteți urmări pachetul, vă rugăm să ne contactați, vom încerca să vă spun în cazul în care este,și vă rugăm să nu deschide disputa,speranță pentru înțelegere, vă mulțumesc

Metoda De Plată

Putem accepta Visa/MasterCard , MoneyBookers, Western Union, Transfer Bancar etc.

Vă rugăm să efectuați plata în termen de 7 zile după ce ați făcut comanda .

Termenii De Livrare

Economice logistica includ es Yanwen Economice Air Mail , SunYou Economice Air Mail , China Post Obișnuit Pachet Mic Plus,

Standard logistica includ es China Post Aer Înregistrat Mail , ePacket ,

În regim de urgență Serviciul include EMS și DHL.

Am expediat de luni până sâmbătă, cu excepția sărbătorilor legale.Dacă doriți să modificați ordinea(culoare, dimensiune, adresa ... ), p leasing trimite-ne un e-mail inainte de a comanda fie ro livrate .

Economice logistica este foarte ieftin, dar de obicei durează aproximativ 30 la 60 de zile lucrătoare.Nu act de faptul că acest transport s ervice NU poate fi urmărită.

Standard logistica nevoie de aproximativ 35 de zile .Nu act de faptul că acest Serviciu este urmărită.

Accelerate de Serviciu durează aproximativ 10 până la 15 zile lucrătoare.Se poate urmări ed de țară post-ul web office Sau China EMS-ul.

Timpul de expediere în timpul Sezonului de Vacanta (Craciun, Anul Nou Chinezesc etc) s-ar fi un pic mai mult decât de obicei timp , care se vor adăuga încă 5 până la 10 zile ca o întârziere.

Se întoarce la Termen

Dacă ați primit un produs defect, clientul are până la 7 zile de la data primirii cererii de restituire sau de schimb pentru unul nou.

Dacă ați primit un element greșit, Elementele trebuie să fie returnate în original și neutilizate condiții și trebuie să fie, de asemenea, în cutia originală și de ambalare.

Noi nu permit rambursări sau schimburi din cauza de modificare a mintii.Nu citeste tot descrierii furnizate ca un ghid înainte de a licita.În timp ce fiecare pas are atunci pare a se asigura că plecăm articolul corect, nu va fi o ocazie atunci când primiți elementele care sunt compania de descriere.În această situație, vă rugăm să contactați-ne imediat, astfel încât să Putem remedia situația.Satisfactia dumneavoastra este important pentru noi și apreciem afacerea Ta.

Despre Noi

După 4 ani de succes împușcat pe Pastravariabologa.ro, am decis să ne nirvana.Suntem în prezent specializate în îmbrăcăminte, j ewelry, jucării, unelte, bunuri de uz casnic, produsele pentru sănătate și frumusețe .Am valoarea fiecărui client, precum și client angro.Depozitul nostru este situat în Pujiang, mall, piață de mărfuri în China.Oferim clientilor nostri cele mai competitive în comparație cu prețurile cu amănuntul pentru similar sau identic produse.Noi nu oferă nativ vorbitoare de servicii pentru clienți în limba engleză, franceză și Chineză.

Nu ezitați să ne contactați în orice moment, înainte și după achiziție.Ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților.Ne-am întors angajamentul nostru cu servicii superbe, 100% banii înapoi și o garanție de satisfacție.

Licita Cu Incredere!

Etichete: pompompurin, ambarcațiunile pompom, pompoane tull, violet pompoane, ciorapi pompoane, pompă, pompom eșarfă, o mulțime pompoane, mașini de pompoane, colier pompom.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

200pcs Pompom 20mm Moale Pompones Pufos de Plus Meserii DIY Pom Poms Mingea Decor Acasă Consumabile de Cusut 40g

200pcs Pompom 20mm Moale Pompones Pufos de Plus Meserii DIY Pom Poms Mingea Decor Acasă Consumabile de Cusut 40g

Produse similare: