Vara portabil masina de sticlă față-verso folie de aluminiu parasolar auto SUV parbriz anti-ultraviolete film protector

Produs nou

1 Produse

In stoc

13.91lei

-53%

29.60lei

Distribuiti

Informatii

U. S. atenția cumpărătorului:

Domeniile în care NE depozit nu livrează mărfurile sunt: Hawaii,

Alaska, Puerto Rico, Guam și alte NOI teritorii de peste mări.Și

militară adresa.

Spaniolă cumpărători atenție:

dacă adresa dvs. include următoarele cod postal vă rugăm să nu alegeți spaniolă depozit.

Codul postal incepe cu 51/52/07/35/38/28.

Depozit de peste mări nu poate fi livrat.

Masina de vară Parbriz parasolar Lateral Dublu de Folie de Aluminiu Pliabil Parasolar Protector pentru Auto SUV Fața Geamului Parbriz

Caracteristică:

1. Parasolarul este superb făcut de dublu de folie de aluminiu, care poate reduce temperatura în mașină și pentru a preveni tabloul de bord pernă de imbatranire.

2. Folie de aluminiu cu bule de material, care reflectă razele UV, bun efect de umbrire, pentru a evita arderea fierbinte auto interior în timpul verii.

3. Design pliabil, rapid de instalare și demontare în 1 minut, convenabil și rapid de depozitare, spațiu în mașină, reutilizabile, economic și la prețuri accesibile.

4. Aceasta masina parasolar adoptă un multi-specificație de proiectare corp, care poate satisface cele mai multe dintre modele.

Caietul de sarcini:

Model produs:

R-2999: 130x70cm/51.2x27.6", despre 250g

R-2997 140x75cm/55.1x29.5", despre 290g

R-2998 140x70cm/55.1x27.6", despre 260g

Produs de culoare: argint

Produs material: folie de aluminiu

Produs de ambalare: 1 buc în ambalaj opp

Potrivit model: universal

Notă:

Pot exista mici dimensiuni abateri datorită măsurare manual, diferite metode de măsurare și instrumente.

Imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului din cauza diferitelor fotografierea lumina, unghiul și monitor.

Pachete:

1 X Masina De Parbriz Parasolar

1. Toate articolele vor fi verificate de două ori și bine ambalate înainte de a trimite.Produsele vor fi expediate în termen de 3-7 zile lucratoare de la clienții plătesc pentru.Pentru că avem mii de ordine de zi cu zi.Avem nevoie pentru a aranja transportul, unul câte unul.Vom trimite produsele la tine ASAP.

2. Am doar nava a Confirmat pentru adresa.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de livrare.

3. De obicei durează aproximativ 20-60 de zile lucrătoare pentru livrarea coletului la destinatie (pentru zone izolate, este posibil să dureze un pic de timp).Între timp, puteți alege DHL/EMS/FedEx pentru a scurta timpul de transport maritim dacă ai nevoie de ordonanța de urgență.

4. Dacă nu primiți comanda în termen de 60-90 de zile lucrătoare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi negative feeback, vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta pentru a rezolva problema.

1. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul atunci când îl primiți, vă rugăm să returnați-l în termen de 10 zile pentru un schimb sau banii inapoi.Vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni.

2. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire și specifice motiv pentru a reveni.

3. Va vom returna integral banii, upone primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile includ.

4. Dacă elementul este deteriorat în timpul transportului sau nu poate fi utilizat în mod normal, vă rog contactați-ne la fotografii reale dintre elemente și noi vă va oferi o soluție mai bună.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastră!

Dacă primiți comanda si este in stare buna, ne-ar fi recunoscător dacă ați lăsa de 5 Stele Feedback-ul Pozitiv pentru tranzacție.

În caz contrar, ne-ar fi recunoscător dacă ar fi să ne contactați înainte de a părăsi 1 Stea la 3 Stele Feedback-ul, vom avea plăcerea de a oferi o soluție satisfăcătoare.

Etichete: auto frontal parbriz, capacul de parbriz, masina sunshad, bmw releu, masina umbrelă de soare, folie parasolar parbriz, masina de acoperire umbrela, masina de protecție solară, masina nuanta umbrela, crv parbriz parasolar.

Fisa tehnica

Nume De Brand VODOOL
Origine NC(de Origine)
Material Aluminiu
Numărul De Model masina

Recenzii

Scrie o recenzie

Vara portabil masina de sticlă față-verso folie de aluminiu parasolar auto SUV parbriz anti-ultraviolete film protector

Vara portabil masina de sticlă față-verso folie de aluminiu parasolar auto SUV parbriz anti-ultraviolete film protector

Produse similare: