5 Perechi De Bărbați De Iarnă Confortabil Fuzzy Cald Șosetele Cu Dungi Coral Pufos De Catifea Pluș Termice Acasă Dormit Ciorapi Cadouri

Produs nou

1 Produse

In stoc

28.36lei

-21%

36.35lei

Distribuiti

Informatii

5 Perechi De Bărbați De Iarnă Confortabil Fuzzy Cald Șosetele Cu Dungi De Imprimare Gros Coral Pufos De Catifea Pluș Termică Podea Acasă Dormit Ciorapi Cadouri

Descriere:

Caracteristici:

100% de brand nou și de înaltă calitate

Fabricat de înaltă calitate coral catifea, foarte confortabil, șosete pufoase, ușor, moale și confortabil de purtat, pufos cald.

Pachetul include: - 5 perechi de șosete pufoase cu dungi imprimate, unul mărime se potrivește cele mai multe de oameni, poate fi asortat cu orice haine.

Șosete calde, care va coordona cu orice ai purta.Suficient de lung pentru a acoperi gleznele, nu mai rece glezne în această iarnă.

Potrivit pentru purtarea pe tot parcursul anului, mai ales în toamna și iarna.Nu contează în afara sau în interiorul, de asemenea, uzura de zi cu zi și de vacanță, ei au o mare utilizare.

Le puteți purta ca de dormit șosete, șosete în aer liber, acasa, șosete, șosete crăciun, papuci de casă șosete, cizme șosete, șosete termice, casa șosete în primăvară, toamna, iarna sezon sau în orice vreme rece sau zăpadă zone!

5 perechi de șosete numai, alte accesorii demo in poza nu sunt incluse!

Caietul de sarcini:

Material: Coral Catifea

Culoare: Ca imagini arată.

Potrivit pentru mărimea piciorului: 39-45

Cantitate: 1 set(5 perechi)

Cald prompt:

1.Oameni din asia dimensiunea este de 1 sau 2 dimensiuni mai mici decât cele Europene și Americane.

2.Vă rugăm să rețineți că temperatura scăzută spălat,nu înălbitor și loc sub soare pentru un timp destul de lung.

3.La fel de diferite metode de măsurare,aceasta va avea loc 1-3 cm abaterea despre elemente,vă rugăm să vă asigurați că este bine pentru tine înainte de a comanda.

4.Pentru că de monitoare diferite și lumina lămpii,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului,într-adevăr vă mulțumesc pentru înțelegere!

Pachetul include:

1 set(5 perechi) x Șosete(fără pachetul de vânzare cu amănuntul)

Etichete: salomon de iarnă șosete termice, meia sociale dimensiune, pufos ciorap, pufos șosete pompom, meia calca print, iarna plateforme papuci, latex ciorap, marinar papuci de iarna, poziția șosete superman, casa ciorap.

Fisa tehnica

Numărul De Model Dungi Coral Catifea Pufoasa
Gen BĂRBAȚI
Origine NC(de Origine)
Sugestiv Sexual No
Obscene Imagine No
Tip De Element Ciorap
Mare Echipa
Grosime Gros (Iarna)

Recenzii

Scrie o recenzie

5 Perechi De Bărbați De Iarnă Confortabil Fuzzy Cald Șosetele Cu Dungi Coral Pufos De Catifea Pluș Termice Acasă Dormit Ciorapi Cadouri

5 Perechi De Bărbați De Iarnă Confortabil Fuzzy Cald Șosetele Cu Dungi Coral Pufos De Catifea Pluș Termice Acasă Dormit Ciorapi Cadouri

Produse similare: