În Aer Liber, Cuptor De Pizza

Produs nou

1 Produse

In stoc

1 332.42lei

Distribuiti

Informatii

INFORMAȚII DESPRE PRODUS

Material: oțel inoxidabil, Oțel Inoxidabil sau email

Controlează Modul: Mecanic Timer Control

Numărul de Cuptoare:Singur

Certificare: GS,LFGB

Funcția:temprature control

Putere:3kw

Greutate:16.5 kg

Stil: Mini pellet cuptor de pizza

Utilizare:Coacere pizza ,pâine,dishs

De ardere:peleți din Lemn ,carbune

Dimensiune (mm):552*410*221mm

Acest cuptor de pizza poate coace 12 inch pizza la un moment dat, care poate satisface nevoile întregii familii.Acesta poate fi pliat și movedfreely.Dublu-strat structura din otel inoxidabil are chiar de căldură.

Cu foarte putin lemn, peleti sau carbune combustibil, acesta poate fi încălzit la 300 de grade, în 25 de minute.De obicei, puteți coace o pizza in 1

minute.

UȘOR DE UTILIZAT: portabil în aer liber, cuptor de pizza aduce pur lemne aroma la curte sau teren de camping!Este ușor de utilizat și puteți găti pizza ta preferata rapid.Pentru că pizza cuptor este proiectat cu închisă din oțel inoxidabil și poate emite căldură de până la 570°F!Gatiti pizza ta preferata în câteva minute!

MULTI-SCOP CUPTOR: portabil în aer liber, cuptor de pizza are un dublu-strat din oțel inoxidabil izolat cuptor organism, care poate evita praful în alimente și gătit corespunzătoare de temperatură în timpul iernii.Acest cuptor în aer liber nu se poate face numai pizza, dar, de asemenea, carne și legume.Puteți găti mâncarea ta preferată perfect în câteva minute.

ÎNCĂLZIRE RAPIDĂ: portabil în aer liber, cuptor de pizza folosește foarte puține așchii de lemn sau cărbune combustibil și pot termic la 900 °F în 25 de minute.Doar folosi detașabil combustibil tavă și se încarce combustibil de alegerea ta.Daca esti creativ, poti vinde pardoseală de lemn pelete în diferite arome pentru a adăuga note de arome preferate atunci când gătiți de neuitat și gura-adăpare feluri de mâncare.

CONFIGURARE MOBIL: 21.7" x 16.2" x 8.7" cuptor, se poate coace 12 inch pizza la un moment dat.Pulberea-oțel inoxidabil acoperite cu coajă și fibre ceramice izolate termic captuseala, menține cuptorul cald, fără a pierde o mulțime de combustibil.Ansamblul este simplu și poate fi depozitat atunci când nu este în uz!Durabil toate construcții din oțel inoxidabil va dura și va suporta rigorile de gătit și de călătorie.Acesta poate satisface nevoile întregii familii.

BUCURAȚI-vă de VIAȚA în aer liber: Bucurați-vă de atmosfera de un Italian pizza restaurant cu acest mini cuptor de pizza.Vă puteți bucura de pizza, pâine și alte delicatese în curte sau în sălbăticie, un alt fel de picnic în aer liber.

Etichete: pizza piatra, cutter pizza, lemn tras în aer liber, cuptor de pizza, transportoare prăjitor de pâine, tigaie pizza, foc de aragaz, cuptor pizza, tabăra cuptor, în aer liber, instrument, arzător turistice.

Fisa tehnica

Tip ARZĂTOR
Combustibil lemne de foc
Metoda De Aplicare manual
Numărul de Utilizatori <3
Condițiile De Utilizare Normal În Aer Liber
Cu Dispozitiv de Aprindere sau Nu nu sunt incluse
Piesa Numărul De Deflectorul De Vânt <5
Structura Dintr-O Bucata
Origine NC(de Origine)
Certificare Nici unul
Material Metal
De unică folosință No

Recenzii

Scrie o recenzie

În Aer Liber, Cuptor De Pizza

În Aer Liber, Cuptor De Pizza

Produse similare: