Gradina Solara lampa de Perete Cu Telecomanda 3 Moduri de Iluminare Senzor de Mișcare PIR Lampă Solară în aer liber, Solar, Spoturi Solare Lampă

Produs nou

1 Produse

In stoc

20.90lei

-36%

32.69lei

Distribuiti

Informatii

Descriere:

- Trei Opțional: Solar de perete de lumină obține 3 moduri diferite de iluminat de la distanță pentru a satisface diferite cerințe.Bucurați-vă de timp de familie sub Lună frumoasă în grădină și curte chiar puterea se stinge ))

- La nivel de Aplicare: în aer liber lumini solare, potrivit pentru gradini, piscine, garduri, curti, alei, scari, pereti exteriori, etc., căldură, rezistent la intemperii, nu este nevoie să vă faceți griji în aer liber daune.

- Porni automat: PIR senzor de mișcare poate scana sursă de căldură care se mișcă continuu în intervalul de detectare.Când cineva apare în zonă, lumina va porni automat.

- Lumina solara: lumina solara are nevoie de 6 ore de lumina soarelui de încărcare în timpul zilei și 8 ore de funcționare normală pe timp de noapte.Fără cabluri sunt necesare, oferindu-vă cu o economic, cu emisii reduse de carbon și ecologice de viață.

- Încărcare rapidă: panou Solar de încărcare depinde de durata de lumină și de condițiile meteorologice.Cel mai puternic soare, la scurt timp de încărcare.În zilele înnorate sau ploioase zile, baterie eficiența este redusă, rezultând în scurt iluminat ori.

Caietul de sarcini:

Lampa de Șirag de mărgele: 95COB, 96COB

Baterie: Construit în baterie reîncărcabilă

Panou Solar: Polisiliciu panouri solare

Tensiune de lucru: 5V

Senzor: Trei funcții+control de la Distanță

nduction distanta:

Material: ABS+PC

Caracteristici:

Design integrat,niciun fir nu este necesar

3 moduri de lucru opțional

5 minute de ușor innstallation

IP65-evaluat impermeabil

Super-luminos până la 1000lumen

Pachetul Inclus:

1* În Aer Liber, Solar De Perete De Lumină

1* Controler De La Distanță

Etichete: lampa solara in aer liber, 3 solar de perete de lumină, sistemul, bratara sistem solar, poza lămpi de perete, bara de lămpi de perete, 5v senzor pir, lumini în aer liber waterproo, lampa de gradina solara, vhristmas lumină în aer liber.

Fisa tehnica

Corpul Material ABS
Celule Solare De Tip Baterie Cu Litiu
Certificare Nici unul
Suport Dropshipping Sprijin En-Gros
Nume De Brand oobest
Stil Contemporan
Utilizare De urgență
Este Estompat No
Suport Cu Amănuntul Sprijin Rapid De Transport Maritim
Origine NC(de Origine)
Tipul De Bază Nici unul
Caracteristici 1000 Lumen
Sursa De Alimentare Solar
Garanție //
Working voltage 5V
Nivelul De Protecție IP65
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Numărul De Model Lămpi Solare
Tensiune 5V
Este De Becuri Incluse Da

Recenzii

Scrie o recenzie

Gradina Solara lampa de Perete Cu Telecomanda 3 Moduri de Iluminare Senzor de Mișcare PIR Lampă Solară în aer liber, Solar, Spoturi Solare Lampă

Gradina Solara lampa de Perete Cu Telecomanda 3 Moduri de Iluminare Senzor de Mișcare PIR Lampă Solară în aer liber, Solar, Spoturi Solare Lampă

Produse similare: