1 buc Stea Inima Rotund Bijuterie Nas Piercing Cartilaj Fals Inel de Nas Tragus Piercing Helix Piercing Limba, Piercing Fals Ureche Bijuterii

Produs nou

1 Produse

In stoc

2.66lei

-59%

6.50lei

Distribuiti

Informatii

Starbeauty 1 buc/lot Stea Inima Rotund Bijuterie Nas Piercing Cartilaj Fals Inel de Nas Tragus Piercing Helix Piercing Limba, Piercing Fals Bijuterii Ureche numele

u

Compania noastra este specializata in derularea de afaceri în cele mai multe tipuri de bijuterii si accesorii de frumusete.Dacă sunteți un cumpărător persoană,vă rugăm să nu uitați să adăugați-ne la Magazinul tau Preferat de Lista .Dacă sunteți un angrosist sau distribuitor și, de asemenea, în căutarea pentru mulțumiți partener de afaceri în China, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prea.

PROFESIA FACE EXCELENTA !!MERITĂM ÎNCREDEREA TA !!

Plata este de așteptat să fie primite în termen de 24 de ore după remiterea finalizată.După confirmarea de plată de succes și informații de transport maritim, vom aranja livrare in 2~3 zile.

Escrow nostru este de preferat metoda de plata.Acceptam, de asemenea, alte metode de plată, cum ar fi Transfer Bancar, Western Union, Card de Credit, Visa,Master Card etc. Dacă te întâlnești orice probleme de plată, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Multumesc.

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii.Sincer vă invităm să plece de CINCI Stele și comentarii Pozitive atunci când sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.Acesta va lua doar 30 de secunde.Vă mulțumesc!

Dacă ai vreo nemulțumire, vă rugăm să NU lăsați negativ și neutru feedback-ul înainte de comunicare.Vom verifica dacă o întoarcere sau de rambursare este posibilă în 24 de ore.Vă mulțumesc foarte mult!!!!

1. Pentru Culoare Nepotrivire: culoarea reală poate ușor diferite de imagini.Acest lucru ar putea fi cauzate de alte motive, cum ar fi ecranul de reflecție în monitor, efect de lumină și de alți factori.

2. Pentru clienții rus: vă Rugăm să completați corect în numele tău COMPLET de receptor.Pentru că funcția Politică în Rusia este destul de strict.Este vital pentru tine de a primi coletul rapid și cu succes.

Satisfactia Dumneavoastra Este Nostru Final Urmărire.Ceea Ce Am Spus Este Ceea Ce Facem ! ! ! ! !

Etichete: cutii limba piercing, fals limba piercied, imitat limba piercing, verde limba piercing, folie de limba piercing, fals ieftin limba piercing, fals metal limba piercing, tranparent limba piercing, piercing limba, piercing, ieftine limba piercing.

Fisa tehnica

Bijuterii Tip Inele De Nas & Știfturi
Body piercing Tip Inel de nas bijuterii inel de buze Tragus piercing Nas Helix cercel Piercing
Ocazie Moda & Casual bijuterii, petrecere frumoasă, VACANTA, colectarea cadou frumos
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Mix907
Face ridicata ? YES. Cheaper price for bigger order
Standarde De Siguranță CE standard, Nichel gratuit, Plumb, anti-alergie fata piercing
Tip De Element Bijuterii
Nume De Brand STARBEAUTY
Material Cubic Zirconia
Forma\model Steaua
Picătură de transport maritim ? DA. Fără nici un vânzător de informare
Piatra De Culoare alb, Albastru, roz si multicolor gem
Stil TRENDY
Ambalare Doar 1 bucata * în ambalare în condiții de Siguranță
Elemente De Moda Star inima rotund bijuterie inel de nas Fals, inel de buze, piercing fals
Metale De Tip Din Oțel Inoxidabil, Titan
Fine sau de Moda Moda
Gen Nas piercing-uri pentru femei, fete și bărbați ureche piercing

Recenzii

Scrie o recenzie

1 buc Stea Inima Rotund Bijuterie Nas Piercing Cartilaj Fals Inel de Nas Tragus Piercing Helix Piercing Limba, Piercing Fals Ureche Bijuterii

1 buc Stea Inima Rotund Bijuterie Nas Piercing Cartilaj Fals Inel de Nas Tragus Piercing Helix Piercing Limba, Piercing Fals Ureche Bijuterii

Produse similare: