Rășină Vaza Stil European Decor Acasă Decorare Camera Ghiveci Sculptura Statuie Machiaj Perie Suport Cutie De Depozitare Desktop Meserii

Produs nou

1 Produse

In stoc

69.74lei

-48%

136.74lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristică:

1. Vaza este realizata din rasina, lucrate manual, elegant și concis, cu linii netede și pline de sens artistic.

2. Decoratiuni acasă poate fi, de asemenea, folosite ca vaze, ornamente, machiaj perie cutii de depozitare, suporturi pentru pixuri, cutii de depozitare, titularii de telefon mobil, etc., și poate fi, de asemenea, folosit pentru artă, picturi și opere de artă.

3. Scena display: masă de cafea living, dormitor, camera de studiu, sala de expozitie, vitrina, masa de toaleta, sala de mese, TV, cabinet, etc.

4. Hand-made, injecție de apă poate provoca scurgeri de apă, de aceea este recomandat pentru a introduce flori artificiale pentru aranjament de flori.

Caietul de sarcini:

Material: Rasina

Culoare: bej, alb, mov, roz, gri, albastru, albastru deschis

Dimensiuni: S: 14*16CM

L: 20*29CM

Lista de ambalare: 1 * Rășină vaza

Notă: din Cauza diferenței între monitor și lumină, pot exista mici aberațiilor cromatice în imagine, ceea ce este normal.

Rășină ,vaza, stil European, home decor, decorare camera, ghiveci de flori ,sculpturi ,statui ,machiaj perie titular ,cutie de depozitare ,desktop, meserii,

1).Ne va livra în termen de 3-5 zile lucrătoare (în funcție de cantitatea de comandă) de la primirea de plată. 2).SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este prevăzut de către transportator și nu include sfârșit de săptămână și de sărbători.Timpul de livrare poate varia, în special în timpul sărbătorilor. 3).timp de livrare: O).Finalizat în decurs de 4-10 zile lucrătoare de la UPS / Fedex B). 6-15 zile lucrătoare furnizate de către EMS C).În 20-40 zile lucrătoare de la China Post Airmail, statul rus, de obicei, nevoie de mai multe zile.D).Vă vom trimite în funcție de locația dumneavoastră și logistica metoda pe care o alegeți, și veți obține numărul de urmărire în termen de 1-3 zile de la livrare.E).Noi nu suntem responsabili pentru orice incidente, întârzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport.De măsurare manual poate provoca dimensionale abateri (pozitive și negative 1-2cm de fluctuație), diferenta de culoare este cauzată de factori cum ar fi afișarea, vreme, iluminat, etc. Imaginea va avea culori diferite pe diferite ecrane, ci doar diferențe minore nu va vă Rugăm să înțelegeți că produsul este afectată.

Stimate cumpărător, dacă nu sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ, atunci vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și de a face să vă mulțumiți.Acest lucru este foarte important pentru noi și vă mulțumim pentru înțelegere.

Mulțumesc că ai venit și au o zi frumoasă.

Etichete: cutie organizator machiaj, fata oală, decor vaza, nordic stau de plante, fata ghiveci, posa vaso, ikebana, vaza decora casa, vase, nordic de plantat.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Caracteristici Decor Acasă
Features2 suport stilou
Stil Modern
Funcția Masă Vaze
Features3 Cutie de depozitare
dimensiune S
Numărul De Model vase, rășină vaza
Features1 ghiveci de flori
Material Rășină

Recenzii

Scrie o recenzie

Rășină Vaza Stil European Decor Acasă Decorare Camera Ghiveci Sculptura Statuie Machiaj Perie Suport Cutie De Depozitare Desktop Meserii

Rășină Vaza Stil European Decor Acasă Decorare Camera Ghiveci Sculptura Statuie Machiaj Perie Suport Cutie De Depozitare Desktop Meserii

Produse similare: