ARSUXEO Bărbați Ciclism Jersey Seturi Mâneci Scurte MTB Seturi de Biciclete Uniformă Biciclete Tricou căptușit pantaloni Scurți iute Uscat Ciclism Îmbrăcăminte Z10

Produs nou

1 Produse

In stoc

107.43lei

-39%

179.04lei

Distribuiti

Informatii

Informații despre produs

Jersey caracteristică 1. Partea de sus este fabricat din 100%poliester, dunga-dovada, close-montaj, umiditate și wicking, chiar ești transpirat, Jersey nu aderă la pielea ta. 2.Italia are originea cerneală & sublimare tehnologie de imprimare utilizate, luminoase de culoare și niciodată nu se estompeze. 3.Reflectorizant logo-ul de brand pentru a vă menține în siguranță în întuneric. 4.Tiv are un silicon anti-alunecare curea pentru a rezolva problema de schimbarea jersey! 5.3+1 buzunare cu fermoar conceput cu o capacitate mare, permițându-vă să efectueze unele necesități în timp ce de echitatie, cum ar fi prosop, ochelari de protecție.Pantaloni caracteristică 1.Pantaloni este alcătuit din 92% Poliester 8% Spandex Elastia uscare rapida tesatura ajută mai bine la Umiditate wicking, potrivit pentru plimbari lungi 2.Spongios pad-ul funcționează bine ca absorbție de șoc.pe margine moale, reduce frecarea, face dvs. plimbare confortabil.

Ciclism stabilite în funcție de mișcarea corpului uman functia 3D stereo de tăiere, în conformitate cu caracteristicile de structura corpului uman in timpul exercitiilor fizice,de echitatie sport poate fi purtat de zi cu zi, în aer liber de echitatie este un partener bun.

Dimensiunea Diagramă

Structura produsului

3D Croitor Bazate Pe Ergonomie Și Ciclism

Spongios pad-ul funcționează bine ca absorbție de șoc.pe margine moale, reduce frecarea, face dvs. plimbare confortabil.

Italia are originea cerneală & sublimare tehnologie de imprimare utilizate, luminoase de culoare și niciodată nu se estompeze.

3+1 buzunare cu fermoar conceput cu o capacitate mare, permițându-vă să efectueze unele necesități în timp ce de echitatie, cum ar fi telefon, ochelari de protecție.

Tiv și picior de deschidere a unui silicon anti-alunecare curea pentru a rezolva problema de schimbarea jersey, reduce frecarea împotriva muschii.

Reflectorizant logo-ul de brand pentru a vă menține în siguranță în întuneric.Patru-ac șase fire procesul,cusături sunt ferme, moale, cusăturile sunt frumos și dinamic, reducând frecarea pe piele în timpul sport.

Vitrina

Note Despre Cooperarea De Afaceri Dacă sunteți un vânzător, doriți să-și vândă produsele noastre, putem face picătură de transport maritim.noi va oferim o bun preț en-gros și imagine fără filigran, astfel încât să puteți arăta la dumneavoastră de client.Despre Livrare După ce vom actualiza numărul de urmărire, puteți urmări de aproximativ 2 până la 5 zile mai târziu, de asemenea, puteți cere ca noi să prelungească timpul de livrare pentru tine.Și, dacă doriți o mai repede marfa, totul este ok, puteți alege EMS, DHL, putem oferi o reducere de costurile de expediere.Despre Returnare și Rambursare în Cazul în care produsele trimise cu greșeală sau cu leziuni, etc. Care aparțin vânzătorului responsabilitate, vă rugăm să contactați vânzătorul de la prima dată, vânzătorul va rezolva această problemă.Dacă din alte motive, nu pentru-a placut stilul sau nu-fit-marimea motiv.Este ok, puteți să vă întoarceți produse la noi, Dar cumpărătorul ar trebui să plătească toate taxa de returnare.Vă mulțumesc pentru înțelegere.Informații Despre Dimensiunea Avem marimi, dacă nu puteți decide mărimea ta atunci poti sa ne contactati, va vom da unele sugestii.

Etichete: bicicleta pânză, ciclism jersey cycology, ciclul jersey bărbați, soft jersey ciclism, scurt bretele mtb, cycl jersey, jacheta mtb, scurt mtb merida, jersey ciclismo joker, ciclismo jersey bicicleta.

Fisa tehnica

Numărul De Model Z10
Lungime Fermoar Plin
Nume De Brand ARSUXEO
Gen BĂRBAȚI
Ciclism Jersey Pad Stil Burete Pantaloni Pad
Origine NC(de Origine)
Tip Jersey Seturi
Sezon Vara
Pantaloni Material 80% Poliester si 20% Stretch & Spandex
Tricouri Material 100% Poliester
Se potrivesc Se potrivește cu adevărat la dimensiunea, ia-ti de dimensiuni normale
Maneca Dimensiunea Maneci scurte
Metode De Vânzare Fabrica De Vânzări Directe

Recenzii

Scrie o recenzie

ARSUXEO Bărbați Ciclism Jersey Seturi Mâneci Scurte MTB Seturi de Biciclete Uniformă Biciclete Tricou căptușit pantaloni Scurți iute Uscat Ciclism Îmbrăcăminte Z10

ARSUXEO Bărbați Ciclism Jersey Seturi Mâneci Scurte MTB Seturi de Biciclete Uniformă Biciclete Tricou căptușit pantaloni Scurți iute Uscat Ciclism Îmbrăcăminte Z10

Produse similare: