1buc Comun Postpartum Sprijin Talie Simplu Respirabil Trimmer Centura Abdominală Recuperare de Slabit Centura Pentru Mami

Produs nou

1 Produse

In stoc

6.91lei

-45%

12.57lei

Distribuiti

Informatii

Puncte:

1、Respirabil și Confortabil: Made de înaltă calitate tesatura ușoare, talie centura de formare este potrivit pentru femei.

2、Talie Trimmer Centura: Este, de asemenea, te face sa arati mai subtire instantaneu, crește încrederea în sine, accelerează recuperarea și reduce disconfortul-ajută ușura tranziția de la uter și se reduce la o dimensiune normală, suporta partea inferioara a spatelui și fixat pe abdomen, redefinește circumferinta taliei si amelioreaza durerile de spate.

3、Potrivit pentru Mame: Acesta vă permite să-l poarte cu ușurință, tensiunea este aceeași de ambele părți, pentru a regla etanșeitatea doriți să fără a lua de pe curea, permițându-vă pentru a menține sprijinul pentru o lungă perioadă de timp.

4、Multiple Utilizări: Ajută ușura tranziția de la uter și se reduce la o dimensiune normală, suporta partea inferioara a spatelui și fixat pe abdomen, redefinește circumferinta taliei si amelioreaza durerile de spate.

5、Preveni Acumularea de Grăsime: răspunde Rapid la postpartum acumularea de grăsime.Uterul este întins foarte mari în timpul sarcinii.După sarcină, este folosit pentru a sprijini organele interne pentru a preveni acumularea de grăsime.

Înainte de naștere, după naștere, după naștere, după utilizare.

Organele interne ridicate de fătului în al doilea trimestru, de asemenea, va scadea în jos instantaneu.Întreaga cavitate abdominală devine un sac mare gol.În acest moment, de reținere a centurii nu este folosit pentru a pierde in greutate, dar pentru a stabiliza cavitatea abdominală imediat, organele interne se întoarce la locul lor, iar uterul va lasa el.Recupera cât mai curând posibil.

Centura abdominală, lungime: 85cm/33.46 inch, inaltime 23cm/9.05 inch

Potrivit pentru 7-8 luni de sarcină, greutate 90-150kg

Potrivit pentru circumferința abdominală: 74-104cm/29.13-40.94 inch

Lista de ambalare: 1 BUC/sac

Etichete: reglabil maternitate suport curea, vintage maternitate centura, maternitate centura de sprijin medical, reutilizabile postpartum pad, naștere maternitate centura, apă caldă jucărie, t28, centura pentru femeile gravide, centura postpartum, pavilion britanic perna.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Stil De Culoare Culoare Naturala
Tip De Element Burta Trupe & Suport
Numărul De Model Burta Postpartum Trupa
Material Poliester
Gen Femei
Numele Departamentului Maternitate

Recenzii

Scrie o recenzie

1buc Comun Postpartum Sprijin Talie Simplu Respirabil Trimmer Centura Abdominală Recuperare de Slabit Centura Pentru Mami

1buc Comun Postpartum Sprijin Talie Simplu Respirabil Trimmer Centura Abdominală Recuperare de Slabit Centura Pentru Mami

Produse similare: