5pcs 16G 6/8mm Bara Curcubeu Zircon Ureche Piercing-ul Stud Nas Cercei Bijuterii Inel de Buze Scoica Helix Piercing Oreja Tragus Bijuterii

Produs nou

1 Produse

In stoc

9.95lei

-57%

23.69lei

Distribuiti

Informatii

Starbeauty 5 buc/lot 16G 6/8mm Bara 1.5/2/2.5/3/4mm Curcubeu Drăguț Zircon Ureche Piercing-ul Inel de Nas Stud Cercei Bijuterii Inel de Buze Scoica Helix Piercing Oreja Cartilajului Tragus Piercing Bijuterii Corp

Piercing buric, Piercing Ombligo, Piercing în Buric Ombligo, Piercing, Ombligo Plumas, 14g piercing Buric Inele, Inel de Buric, Piercing, Nombril Piercing, piercing , buric inele în buric buric, barbati piercing, piercing, burtă, inel, cercel în buric, tragus, ecartament, minge, bar, mreana, bijou

Nostru profesional companyis în derularea de afaceri în cele mai multe tipuri de bijuterii si accesorii de frumusete.Dacă sunteți un cumpărător persoană,vă rugăm să nu uitați să adăugați-ne la Magazinul tau Preferat de Lista .Dacă sunteți un angrosist sau distribuitor și, de asemenea, în căutarea pentru mulțumiți partener de afaceri în China, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prea.

PROFESIA FACE EXCELENTA !!MERITĂM ÎNCREDEREA TA !!

Plata este de așteptat să fie primite în termen de 24 de ore după remiterea finalizată.După confirmarea de plată de succes și informații de transport maritim, vom aranja livrare in 2~3 zile.

Escrow nostru este de preferat metoda de plata.Acceptam, de asemenea, alte metode de plată, cum ar fi Card de Credit, Visa,Master Card etc. Dacă te întâlnești orice probleme de plată, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Multumesc.

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii.Sincer vă invităm să plece de CINCI Stele și comentarii Pozitive atunci când sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.Acesta va lua doar 30 de secunde.Vă mulțumesc!

Dacă ai vreo nemulțumire, vă rugăm să NU lăsați negativ și neutru feedback-ul înainte de comunicare.Vom verifica dacă o întoarcere sau de rambursare este posibilă în 24 de ore.Vă mulțumesc foarte mult!!!!

1. Pentru Culoare Nepotrivire: culoarea reală poate ușor diferite de imagini.Acest lucru ar putea fi cauzate de alte motive, cum ar fi ecranul de reflecție în monitor, efect de lumină și de alți factori.

2. Pentru clienții rus: vă Rugăm să completați corect în numele tău COMPLET de receptor.Pentru că funcția Politică în Rusia este destul de strict.Este vital pentru tine de a primi coletul rapid și cu succes.

Satisfactia Dumneavoastra Este Nostru Final Urmărire.Ceea Ce Am Spus Este Ceea Ce Facem ! ! ! ! !

Etichete: sandale pen plat, zircon titan cu filet, inel de nas stud, helix stud, fals sept, daith bijuterii, pierc, industriale piercing pentru bărbați, inel de nas titan, cartilajul urechii.

Fisa tehnica

Fine sau de Moda Moda
Bare de Ecartament și dimensiunea (16G) 1.2x6mm si 1.2x8mm. Filet Interior Mreana
Forma\model Runda
Metale De Tip Din Oțel Inoxidabil
Ambalare 5 piese/lot în ambalare în condiții de siguranță. Se poate amesteca 5 dimensiuni
Nume De Brand STARBEAUTY
Helix piercing forma Drăguț Moda rotund de piatră Inel de Nas Bijuterii ureche stud
Material Cubic Zirconia
Origine NC(de Origine)
Picătură de transport maritim ? DA. Fără nici un vânzător de informare
Tip De Element Bijuterii
Face ridicata ? DA. Mai mult Discount pentru comanda mai mare
Piatra Prezoane Dimensiuni 1,5 mm, 2mm, 2.5 mm, 3mm si 4mm bijuterie piercing ureche
Numărul De Model M5480
Mreana Piercing Tip Inel de nas /Buze/tragus/helix/cartilaj/bijuterii Piercing Cercei scoica
Bijuterii Material Chirurgical din oțel inoxidabil și curcubeu Zircon gem înfășurat
Ocazie Casual bijuterii, petrecere, Tragus piercing Helix piercing Cartilaj cercel
Bijuterii Tip Inele De Nas & Știfturi
Standard De Siguranță CE standard, Nichel gratuit, Plumb, anti-alergie
Stil Drăguț/Romantic

Recenzii

Scrie o recenzie

5pcs 16G 6/8mm Bara Curcubeu Zircon Ureche Piercing-ul Stud Nas Cercei Bijuterii Inel de Buze Scoica Helix Piercing Oreja Tragus Bijuterii

5pcs 16G 6/8mm Bara Curcubeu Zircon Ureche Piercing-ul Stud Nas Cercei Bijuterii Inel de Buze Scoica Helix Piercing Oreja Tragus Bijuterii

Produse similare: