Masina De Magie Clay Bar Pad Burete Bloc De Curățare Eraser Ceara Polish Pad Instrumente Utile

Produs nou

1 Produse

In stoc

5.33lei

-19%

6.66lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristică: de Brand nou și de înaltă calitate, Acest produs poate fi aplicat pentru birou, de uz casnic, mașini de spălare și baie, etc. Magic eraser instantaneu indeparteaza petele fara detergent pur și simplu face murdărie dispărea și aduce o mulțime de facilități pentru a vă petele și așa mai departe peste spray de vopsea auto și suprafața de sticlă.Îmbunătăți foarte mult viteza de construcție.Reuseable, acest lut tava nu este solubil în apă , astfel încât după utilizarea, stoarce, contaminarea pe magie cu Ușurință de Siguranță pentru a elimina de grăsime încăpățânată, insecte, pete, pete de rugina, din oțel inoxidabil petele și placare pete, față-verso adeziv pete, ploaie.

Caietul de sarcini: Material: Burete+Lut Culoare: Rosu+Negru Dimensiune:8,5 cm/3.35 inch x 5.5 cm/2.16 inch x 2 cm/0.78 inch.

Notă: 1.Vă rugăm să permiteți-0,1-0,3 cm diferențe datorită măsurare manual, mulțumesc. 2.Vă rugăm să înțelegeți că de iradiere lumina sau a ecranului de computer diferență, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Pachetul Inclus: 1 x Masina se Spală Burete

NICI o Cutie de vânzare cu Amănuntul.Ambalate în condiții de Siguranță în Punga cu Bule.

Toate articolele vor fi expediate în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata dvs. este clar.Notă: China Post Air Mail/Colet doar aparține întreaga lume post de sistem care este mult mai lent decât Livrare Specială.Elementele vor ajunge în 7-25 zile de afaceri la nivel mondial de obicei.Și ora de sosire, de asemenea, depinde de o serie de factori și diferite domenii.În general, timpul de sosire tabel este prezentat mai jos pentru inferență:

Înainte de placeing comanda dumneavoastră, vă rugăm să confirmați prețuri și alte detalii cu furnizorul.Vă rugăm să asigurați-vă că citiți toată descrierea și sunt de acord cu tranzacția inainte de a cumpara.

Dacă elementul este defect, atunci când primiți sau nu sunteți mulțumit cu ea, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Dar elementele trebuie să fie în starea din fabrică.Vă rugăm să ne contactați în avans și verificați adresa de returnare înainte de a reveni.Dacă elementul este defect, în 3 luni, am putea trimite o nouă înlocuire gratuită sau oferta de rambursare integrală după ce vom primi elementul defect.Dacă elementul este defect, în 12 luni, am putea, de asemenea, vă oferim servicii de înlocuire, dar trebuie să plătească pentru plus cheltuielile de transport.

Scopul nostru este de a oferi Top la Nivel de Client Service, și serviciul nostru pentru clienți specialiști sunt mereu gata pentru a rezolva orice problemă.Apreciem foarte mult de 5 STELE feedback-ul POZITIV și vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără a cere ajutor.

Etichete: lut pad, lut, pânză, nano prosop, masina de polish cu ceara, iepure tuns, danfoss supapa, dexp, Ventilator auto 12v, lut mitt, evacuare kawasaki z900.

Fisa tehnica

Articol Greutate 0.02kg
Tip De Material Burete+Lut
Articol Diametru 2.16inch
Element De Lungime 3.35inch
Caracteristici Speciale Car sponge
Lățime Produs 2.16inch
Tip De Element Bureți, Haine & Perii
Origine NC(de Origine)
Înălțime Element 0.78inch

Recenzii

Scrie o recenzie

Masina De Magie Clay Bar Pad Burete Bloc De Curățare Eraser Ceara Polish Pad Instrumente Utile

Masina De Magie Clay Bar Pad Burete Bloc De Curățare Eraser Ceara Polish Pad Instrumente Utile

Produse similare: