500ml Ulei din Oțel Inoxidabil Sticla cu Pulverizator pentru GRĂTAR de Gătit Sticla cu Pulverizator pentru Gratar ustensile de Bucătărie K888

Produs nou

1 Produse

In stoc

27.06lei

-18%

33.39lei

Distribuiti

Informatii

500ml Ulei din Oțel Inoxidabil Sticla cu Pulverizator pentru GRĂTAR de Gătit Sticla cu Pulverizator pentru Gratar ustensile de Bucătărie K888 Descriere:

Caracteristici:

1.Aspectul elegant: Curat fierbător design, mâner confortabil.Corpul de sticla este proiectat să semene cu un fierbător de apă și dimensiunea și aspectul este foarte potrivit pentru portabile.

2.Aplicații: Potrivit pentru interior bucatarie, gratar in aer liber, etc. Mijlocii udare poate are o capacitate suficientă pentru a utiliza în bucătărie, iar dimensiunea este, de asemenea, convenabil pentru a lua de afara.Aceasta stropitoare este cu siguranta cea mai buna alegere atunci cand grătar în aer liber.

3.Material: Fabricat din oțel inoxidabil de calitate alimentară , este mult mai linistitor.Din oțel inoxidabil material poate asigura durabilitate de udare poate, și udare poate nu este ușor de a sparge , care pot asigura că puteți să-l utilizați în mod normal în timpul călătoriilor.

4.Duza: duza mic face vapori de ulei mai delicate.Această duză poate pe deplin spray ulei sau apă uniform, fără înfundarea sau nu de pulverizare .Desigur, dacă nu există nici o problemă cu produsul duza-ați primit, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

5.Ușor de utilizat: design Ergonomic și corp bine conturat, design face mai confortabil și convenabil în timpul utilizării.Sper că acest lucru udare poate oferi o bună experiență în procesul de gătit sau fierbere.

Notificare:

Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină

Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual

Descriere:

Material: otel Inoxidabil

Poate fi instalat condimente tip: lichid condimente

Dimensiune:15x7.4cm

Capacitate:500ml

Pachetul Include:

1x Ulei Pulverizator

Etichete: din oțel inoxidabil de sticle de lapte, din oțel inoxidabil sticla cu pulverizator de culoare, din oțel inoxidabil pahar ulei spray, weiman din oțel inoxidabil servetele spray, din oțel inoxidabil, frigider sticle de apă, din oțel inoxidabil de baie spray, yotop din oțel inoxidabil pompă de pulverizare, din oțel inoxidabil de paie sticla forkids, din oțel inoxidabil periat spray, sculptate din oțel inoxidabil sticla.

Fisa tehnica

Material Metal
Numărul De Model sos
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Multiyilego
Caracteristică Eco-Friendly, Aprovizionat
Certificare CE / UE

Recenzii

Scrie o recenzie

500ml Ulei din Oțel Inoxidabil Sticla cu Pulverizator pentru GRĂTAR de Gătit Sticla cu Pulverizator pentru Gratar ustensile de Bucătărie K888

500ml Ulei din Oțel Inoxidabil Sticla cu Pulverizator pentru GRĂTAR de Gătit Sticla cu Pulverizator pentru Gratar ustensile de Bucătărie K888

Produse similare: