5MP Camera IP H. 265 Onvif, POE Obiectiv cu Unghi Larg de interior CCTV Cupola de Metal Viziune de Noapte Camera de Supraveghere 1080P

Produs nou

1 Produse

In stoc

119.79lei

-26%

161.89lei

Distribuiti

Informatii

Despre Sony IMX323:

Acesta este un Limitate de Alimentare:Huawei Haisi 3516V300+Sony IMX323 ,e iluminare scăzută,Foarte bună viziune de noapte pe timp de noapte,1080P 25fps,puteți alege de la sistemul gratuit 3MP 15FPS.

Parametru:

Avansate de H. 265/H. 264 de compresie Video Super rată scăzută,o calitate de înaltă definiție a imaginii Suport 2D/3D de reducere a zgomotului,digital wide dynamic Suport onvif, poate lucra cu a treia parte-onvif nvr.P2P,suport de tehnologie cloud ,telefon mobil de vizualizare (iOS,android)"Xmeye" Suport de e-Mail de Alertă ,Detectare Miscare,Telefon Mobil de la Distanță de Vizionare,P2P.

HD de 5 Megapixeli de Înaltă Rezoluție

De înaltă rezoluție, mult mai clară decât 1080p și 720p.Toate camerele oferă incredibil de imagini clare și luminoase de culori reale, permițându-vă pentru a vedea toate obiectele foarte clar.Îmbunătățită De Reducere A Zgomotului Digital

Avansate De Compresie Video H. 265

H. 265 Mai Clare , rezoluție HD vă oferim mai bună calitate a imaginii într-o rată de biți mai mică.A salva mai mult spațiu de stocare,poate reduce cu 40%-50% dimensiune,salva HDD spațiu de stocare și de a reduce costul de achiziție.

100 de picioare de Înaltă Calitate, Viziune de Noapte Inteligent Infraroșu Cut Filter (ICR)

Camera are o noapte foarte bună calitate a imaginii.Cu Taiwan importurile 24buc Tyntek 12Mil lumini LED-uri și radiații infraroșii timp de 24 de ore de vigilență, camera viziune de noapte, intervalul este de până la 100 de picioare în întuneric, bun de reasigurare în ceea ce privește prevenirea unei amenințări de securitate.Infraroșu Cut Filter pentru a asigura cele mai înalte imagini de calitate - de zi și de noapte.În timpul zilei, infraroșu cut filter picături în fața obiectivului pentru a bloca lumini infraroșu de la intrarea.Acest lucru asigură că acestea nu afectează culorile din imagini.Atunci când nivelurile de iluminare deveni prea mică, acest filtru este automat dezactivat pentru a permite lumina infraroșie în obiectivul aparatului de fotografiat.Acest lucru este atunci când imagine full-color se transformă într-o monocrom alb-negru.

Securitate îmbunătățită Monitorizarea cu HDR

Camera de securitate folosește HDR (High Dynamic Range), tehnologie care funcționează pentru a asigura captura cele mai importante detalii, indiferent de condițiile de iluminare.Gama dinamică este măsurată ca diferența dintre punctul cel mai luminos și cel mai întunecat punct de video.Tehnologia HDR utilizează această diferență pentru a regla automat imaginea de luminozitate, care rezultă în optimizat, foarte detaliate de securitate video.

3DNR Claritatea Sporită în Situații de Lumină Scăzută

Aparatul foto utilizează DNR (Digital Noise Reduction), tehnologie pentru a filtra zgomotul de la low-light setări, precum și orice zgomot provocat de motion.By eliminarea granulație, camera oferă o mai curat, mai precisă imagine cu o mai bună claritate, claritate, și îmbunătățite de detectare a mișcării, îmbunătățirea experiență HD chiar și în întuneric!Nu numai DNR reduce zgomotul, dar se reduce fișiere video de dimensiuni la fel de bine, oferindu-vă o mai mare spațiu pe disc pentru stocare.

Impermeabil IP66 IK10 Rezistenta anti-Vandalism

Camera este fabricat din Metal de înaltă calitate , s-ar putea proteja aparatul de fotografiat de la distrugere Violentă și ploaie ourdoors.Acest lucru asigură siguranță instalații în aer liber.Furios vânturi, ploi torențiale, și furios furtuni de zăpadă sunt nu se potrivesc pentru acest robust de securitate aparat de fotografiat.Deci, mergeți mai departe și așezați acest aparat foto de securitate în cazul în care aveți nevoie de ea cel mai mult.Sale grele de metal de locuințe este bine echipat pentru a rezista atât elementele și vandalism.Cu rezistență vandal IK10, poate sustine pana la 20 jouli extern impact mecanic.Cu alte cuvinte, poate proteja împotriva unei 10Kg obiect scăzut de la 40cm.ar fi o camera ideala pentru vandal-proof.

Mai multe Metode de Vizualizare Vizualizare de la Distanță, Oricând, de Oriunde

Suport telefoane mobile, calculatoare comprimat, și multi-platformă de vizionare,indiferent unde vă aflați, puteți accesa de la distanță telefonul Inteligent pentru a vedea live streaming și rămâne conectat.

Avansat, Inteligent De Detectie A Miscarii Si Detectare A Feței Și E-Mail Alerte

atunci când este detectată o mișcare NVR-ul va salva imagini în hard disk fără a pierde orice evenimente importante.Puteți chiar să se asigure că alarmele false sunt evitate prin setarea de detectare a mișcării "masca" pentru a bloca zonele cu mișcare constantă.Când Cineva Intră În Zona De Fotografiere,Aparatul Foto Va Mesaje De Alarmă Va Fi Împins La Aplicația Dvs. De Telefon

Lucra cu NVR pentru 24/7 de Încredere de Înregistrare

Dacă aveți mai multe camere IP sau dacă doriți 24/7 înregistrare, o POE NVR este cea mai buna alegere.NVR-ul functioneaza perfect si eficient cu camere pentru non-stop, monitorizare și înregistrare pentru casa ta și de afaceri de securitate și de supraveghere.

Conexiune POE, nu ai nevoie de sursa de Alimentare,Nu POE nevoie de a UTILIZA 12v Putere

Etichete: camera cctv, arduino modul camera ov7670, 12v alimentarea camerei, camera poe, camera ip poe, PTZ, 2mp antivandal ip camera, switch poe, gadinan ip camera 5mp, Onvif.

Fisa tehnica

Lentila (mm) 3.6 mm, 2.8 mm
Materialul Carcasei Aluminiu-aliaj de Metal
Senzor CMOS
Ieșire Audio NO
Opțional POE 48V
IR Distanta(m) 20-30meter
Certificare CE
Nume De Brand AIZOSU
Instalare Plafon
Conectivitate IP/de Rețea cu Fir
TF Card Nici unul
De Alimentare(V) 12V
Caracteristici Speciale Vandal-proof
Interfață De Rețea RJ-45 10/100Mb Ethernet Slot
Depozitare Nici unul
Culoare alb
P2P www.Xmeye.net
Sprijinit De Sisteme Mobile Android, ios
Iluminare Minimă(Lux) 0.001 Lux F1.2
De Înaltă Definiție 5.0 Megapixeli
Unghi De Vizualizare 130°
Origine NC(de Origine)
Megapixeli 5MP
Format De Compresie Video H. 264, H. 265
Suport De Telefon,Android Xmeye
Alarma De Acțiune FTP Foto, E-Mail Foto, Locale De Alarmă
Tehnologia Infraroșu
Alimentare Cu POE
Tip camera ip
Compresie Forma Avansate de H. 265/H. 264 de compresie video
Numărul De Model camera ip
Caracteristici Vandal-proof, Interior rezistent la apa IP65
Suport De Perete Plafon
Sisteme De Operare Acceptate windows xp, Windows 7, windows 8, windows 10
Stil Camera Dome
Consum De Energie(W) 12V2A(Nu este inclus Alimentare )
Senzor De Brand SONY
Specifice IR-CUT filte

Recenzii

Scrie o recenzie

5MP Camera IP H. 265 Onvif, POE Obiectiv cu Unghi Larg de interior CCTV Cupola de Metal Viziune de Noapte Camera de Supraveghere 1080P

5MP Camera IP H. 265 Onvif, POE Obiectiv cu Unghi Larg de interior CCTV Cupola de Metal Viziune de Noapte Camera de Supraveghere 1080P

Produse similare: