10buc Cutie Acril Forma de Cub Clar Casetele de selectare pentru Elementul Cub de Stocare de Colectare de Dimensiuni Mici 14mm pentru 10mm Element Cuburi

Produs nou

1 Produse

In stoc

46.84lei

-6%

49.84lei

Distribuiti

Informatii

DESCRIERI

Caietul de sarcini:

Stare: Brand New

Forma:

Cea mai mare Acrilic este cu 34*34*34 mm dimensiuni (dimensiune interioară este de 30*30*30 mm), forma de cub, pe Deplin clar, bine de 1 inch element cuburi

Cele mai mici Acrilic este cu 14*14*14mm dimensiuni (doar perfect pentru o 10mm dimensiune cub), forma de cub, 2 piese poate fi sigilat pentru a proteja elementul cuburi.

Cutia de plastic este cu 36*36*20mm dimensiuni (dimensiune interioară este de 33*33*17mm), bun pentru 9pcs de 10 mm element de cuburi, de asemenea, bun pentru cârlige de pescuit de stocare.

Alte: Contactați-ne dacă alte dimensiuni necesare

Culoare: Așa Cum Se Arată

Detalii Produs

Despre Transport

1. Oferim transport gratuit pentru majoritatea produselor.Unele sunt cu economie de transport, iar unele sunt cu express shipping.

2. Numai urmărite de e-mail înregistrată vom folosi pentru comenzi.Numărul de urmărire va fi actualizat în ordinea sau în scopul de mesaj după transport.Puteți vedea informațiile de urmărire după câteva zile după numărul de urmărire post.Simțiți-vă liber să ne contactați pentru ajutor dacă nu sunt în măsură pentru a urmări pachetul.

3. Pentru economie de transport maritim, există mai multe opțiuni, inclusiv de Transport maritim Standard, ePacket, Singapore Post, Coreea de Post, POS Malaysia, Linie Specială Yanwen, POST NL, Turcia Post, etc. Cele mai multe dintre pachetele pot fi livrate în termen de 10-35 de zile, dar pentru unele țări, economia de livrare poate dura până la 60 de zile (Brazilia poate dura 90 de zile).Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă putem fi de ajutor.

4. Pentru curierat rapid, FedEx IE&IP, UPS Saver&Accelerate, DHL, DPEX sunt cele mai utilizate.Premium de Transport, EMS, Yodel, SF Expres sunt de asemenea disponibile.Exprima de transport maritim, de obicei, durează 4-12 zile pentru o livrare.Pentru magneți, poate dura 1-2 zile.

Contactați-Ne și Feedback

Feedback clienților sunt foarte importante pentru noi și sperăm că ai putea să ne lăsați un feedback pozitiv.Ne-ar lăsa feedback-ul mare, de asemenea.

Dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre sau comenzi, ne puteți contacta prin Contact Vânzător pe partea de jos sau partea din stânga-sus din pagina produsului, sau să dați Click pe Chat-ul de pe partea din stânga-sus a paginii.

Dacă ați primit produsul cu satisfacție, vă rugăm să salvați magazinul nostru și ne recomanda prietenilor tăi.

Dacă aveți orice întrebări despre produs primite, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Am răspuns în timp util și de a face cele mai bune noastre pentru a îndeplini es.Vom face noastre cele mai bune.

Minim Pentru Cantitatea

Nu avem MOQ încă prețul pentru cea mai mare parte este mult mai mică decât cea de ordin mic din cauza costurilor de producție diferențe.Suntem un producător și furnizor de produse de pământuri Rare și meterials, cum ar fi Metale, Aliaje, Oxizi.În afară de Titan fastners, personalizate Titan părți sunt, de asemenea, disponibile.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru o cotație dacă aveți orice alte nevoi legate.

Am dat 30 de Zile de returnare neconditionata pentru rambursare de servicii de garanție, chiar și produsul a ajuns in stare perfecta.

CU NOI LA CUMPĂRĂTURI, CUMPĂRĂTURI, CU NICI UN RISC!

Etichete: 16mm, cub de titan, surub de titan cuburi, clar acrilic cutii cuburi, ap3, 12mm, acril transparent cuburi, cub element 10mm aur, tesatura de stocare cuburi mici, cub de metal.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Utilizare Home DIY
Material Plastic
Tip Alte
Numărul De Model Cutie

Recenzii

Scrie o recenzie

10buc Cutie Acril Forma de Cub Clar Casetele de selectare pentru Elementul Cub de Stocare de Colectare de Dimensiuni Mici 14mm pentru 10mm Element Cuburi

10buc Cutie Acril Forma de Cub Clar Casetele de selectare pentru Elementul Cub de Stocare de Colectare de Dimensiuni Mici 14mm pentru 10mm Element Cuburi

Produse similare: