Diamant cruciulițe clasic show TV prezentarea Viking stras DIY Mozaic de diamante broderie de vânzare decor acasă

Produs nou

1 Produse

In stoc

21.65lei

-39%

36.06lei

Distribuiti

Informatii

Bine ati venit la comanda, nu vom veni cu orice materiale promoționale, avem propria noastră fabrică.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați serviciul clienți.

Atunci când este plictisitor și neliniștit, diamant pictura poate aduce relaxare și liniște!Și se poate face dependent.Vă puteți bucura de frumoasa procesul de creare a unui produs din procesul de producție!

Este foarte benefic pentru a crea ceva frumos cu ambele mâini, și este o modalitate buna de a sol-te și de a restabili o la starea inițială.

Păstrați legătura cu interior spirit creativ.Cel mai important lucru este că puteți face cu siguranță lucruri uimitoare la sfârșitul anului.

Orbitor opera de arta este perfect pentru casa ta sau ca un cadou pentru prieteni și familie.Potrivit pentru toată lumea.

Diamant picturi sunt foarte ușor pentru a ridica și sunt foarte potrivite pentru copii și adulți.

Aceasta este activitatea perfecta pentru copii de a împărtăși cu mama și tata, bunicul și bunica sau prietenii lor!

Inclusiv tot ce ai nevoie pentru a obține a început!

Ne-am înfășurat cu grijă pânză de înaltă calitate și ambalate într-o armat cutie de carton.

Kit-ul include:

-Materialul este imprimat cu desene de proiectare

-Diamante colorate

Pix

-Foraj disc, ceara

În plus pungi de plastic pentru depozitare și sortare.

Diamant pictura cross stitch este un nou manual DIY proiect broderie cu mai multă creativitate decât cruciulițe.Nou dezvoltat de rășină de 2,5 mm Pătrat complet diamant pictura este de culoare bogat, cu 16 fatete 5D efect, și luciu excelent.Se poate procesa cu modele florale și pitoresc,animale și alte imagini modele personalizate diamant mozaic.Daimond pictura este elegant, nobil și elegant.Finite diamond vopsea sunt suitabale pentru camera de zi, dormitor, de studiu.

Transportul Si Predarea

Ne va livra elementul în termen de 3 zi lucrătoare după a primi plata.Ne va livra la plecarea ta adresa, vă rugăm să vă asigurați că adresa este corectă.Dacă doriți să schimbați adresa dvs., vă rugăm să ne contactați.

Elementele vor fi livrate prin China post airmail; de obicei, durează aproximativ 15-26 zile în Statele Unite, Europa .Elementele pe care le cumpara de suma totală de peste $250, vom trimite către EMS, Se va devine mult mai rapid.Dacă doriți să alegeți propria linie de transport maritim, vă rugăm să contactați cu noi.

Am expediat prin Aerian Internațional - mail din China prin China post, de Obicei, puteți primi pachetul de repede în termen de 25 de zile, dar uneori poate dura aproximativ 45 de zile pentru a ajunge.

Politica De Rambursare

Noi oferim o Garanție de 100% la toate produsele pe care le vinde.Dacă găsiți orice problemă cu privire la produsul nostru, vă Rugăm să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea mărfurilor.Vom aranja noi transport gratuit pentru tine sau returna plata la tine.

Feedback-ul

Ne exprimam speranta ca ne puteti da un feedback bun.Nici o problemă, ne poți contacta, vom rezolva problemele până când sunteți mulțumit.Bucurați-vă de a cumpara bunuri de la magazinul meu, sper că putem coopera cu fiecare alte dragul meu prieten!

MULTUMESC MULT!!!

Etichete: minnesota viking diamant pictura, decorare casa viking, diamant vopsea, diamant pictura tracktor, danois diamant pictura, pădure cascadă, mijloc pictura viking, dimensiune mare diamant pictura tractor, păun de aur, domnul doamna lemn.

Fisa tehnica

Ambalajul Extern Cutie De Culoare
Utilizarea Picturi
Material Acril
Cadru No
Setați Tipul Da
Forma De Diamant Pătrat
Stil Stil European și American
Numărul de Culori Peste 45
Tip de en-Gros Da(>50 Buc)
Model Tip PORTRET
Forma Multi-imagine Combinație
Nume De Brand DIADIY
Origine NC(de Origine)
Panza Metoda De Ambalare Laminate
Zona Lipirea Plin

Recenzii

Scrie o recenzie

Diamant cruciulițe clasic show TV prezentarea Viking stras DIY Mozaic de diamante broderie de vânzare decor acasă

Diamant cruciulițe clasic show TV prezentarea Viking stras DIY Mozaic de diamante broderie de vânzare decor acasă

Produse similare: