Gonflabile Copii Copii Vara Apa Covoraș De Joacă Jucării Îngroșa Pernă De Siguranță Gheață Saltea Pentru Copilul Distractiv De Învățământ Activitate Play Center

Produs nou

1 Produse

In stoc

23.23lei

-50%

46.47lei

Distribuiti

Informatii

Gonflabile Copii Copii Vara Apa Covoraș De Joacă Jucării Îngroșa Pernă De Siguranță Gheață Saltea Pentru Copilul Distractiv De Învățământ Activitate Play Center

Detalii:

Această apă mat prezinta o minunata lume subacvatică, o mulțime de vizual, culori și mișcare, care creează distracție, aduce copiilor o rece și fericit de vară.

Float pește jucărie va muta cu direcția de curgere a apei, ușor pentru a atrage atenția copiilor, astfel încât acestea vor încerca să prindă și pat de jucării.

Fabricat din eco-friendly material PVC, care este moale, non-toxic, durabil, rezistent la uzură și cu tenacitate ridicată, în condiții de siguranță pentru baieti mici pentru a juca.

Este o placere senzoriala care crește creierul și dezvoltarea membrelor, a spori coordonarea mana-ochi, motorii și de abilități sociale.

Vine cu o pompă de mână, tu trebuie doar să completați un inel exterior cu aer și se adaugă apă în interior mat, puneți-l pe podea și lăsați înceapă distracția!Ușor de a transporta în jurul valorii de atunci când acesta este gol.

Caietul de sarcini:

Material: PVC

Grosime: 0,3 mm/0,01 inchi

Dimensiunea înainte de inflație:

Forma de inima: 68 x 65 cm/26.77 x 25.59 inch

Sirena: 61 x 51 cm/24.02 x 20.08 inch

Delfin: 68 x 55 cm/26.77 x 21.65 inch

Potrivit varsta: 2-6 ani

Notă:

1. Datorită măsurare manual, pot exista mici abateri.

2. A se păstra departe de foc, NU intră în contact cu inel de înot cu obiecte ascuțite, cum ar fi piatra, pietris scoici, fragmente de sticlă, metal, fragmente, aschii de lemn etc.

3. Datorită proces special de tratament, materialul gustul va fi acolo pentru prima utilizare, se recomandă să aerisiți sau curățați-l înainte de a utiliza, care poate reduce treptat mirosul.

4. Uniforma de injectare cu apă, pentru a evita excesiv de apă sub presiune, rezultând într-sablare scurgere.

5. Copiii trebuie să fie supravegheați de adulți să se joace cu ea pentru a preveni accidentul.

Disponibil stil: forma de inima, sirena, delfin

Te rog, spune-ne stilul pe care doriți atunci când vă cumpărați-l, altfel o vom trimite la întâmplare

Pachet:

1 x Burtica de Apă Timp Mat

1 x Pompă de Mână

De plată >> 1. Acceptam Alipay, West Union, TT și toate Cardurile de Credit majore prin secure procesor de plată ESCROW.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 5 zile de la comanda.

3. Dacă nu puteți checkout imediat după comandă, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.

Transport >> 1. Comanda va fi livrat în 4 zile lucrătoare după plata integrală este stabilit.

2. Am doar nava a confirmat pentru adresa, vă rugăm să asigurați-vă că adresa dvs. de ordine este aceeași ca adresa de livrare.

3. Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

4. Dacă nu primiți coletul în timp, vă rugăm să Ne Contactați înainte de a deschide disputa , vom verifica problema și să dea o soluție în 24 de ore.

Garanție >> 1. 6 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).

2. Produsele defecte trebuie returnate în perioada de garanție, trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

Returnare Și Rambursare >> 1. Dacă elementul este defect, cumpărătorul ar trebui să ne contactați înainte de a returna produsul.

2. Dacă cumpărătorul nu ar dori să se întoarcă la articol, vom face rambursarea integrală sau parțială, bazată pe situația detaliată.

Feedback-ul >> Vom încerca cele mai bune noastre de a oferi clienților noștri o experiență de cumpărături fericit.Va rugam sa Ne Contactati pentru a rezolva orice problemă înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem oferi o soluție cât mai curând posibil.

Etichete: copil saltea, saltea de joaca, joaca drum, copil saltea protector, copilul spumă saltea, sugar mat, copilul foaie, playmat, saltea pentru copii, joaca covor.

Fisa tehnica

Material Plastic
Origine NC(de Origine)
Dimensiuni 66x50cm / 26.0*19.7 în
Cu suport pentru Joc pătură sau Nu No
Plastic Tip PVC
Grosime 2CM
Tip Tot
Gen Unisex
Avertizare Nici unul
Numărul De Model Gonflabile apă pad
Intervalul De Vârstă 0-12 Luni, 13-24 Luni, > 6 ani, > 3 ani, 3 ani, > 8 ani, > 14 ani
Caracteristici Moale, Sport

Recenzii

Scrie o recenzie

Gonflabile Copii Copii Vara Apa Covoraș De Joacă Jucării Îngroșa Pernă De Siguranță Gheață Saltea Pentru Copilul Distractiv De Învățământ Activitate Play Center

Gonflabile Copii Copii Vara Apa Covoraș De Joacă Jucării Îngroșa Pernă De Siguranță Gheață Saltea Pentru Copilul Distractiv De Învățământ Activitate Play Center

Produse similare: