Reolink Argus 3 Pro Baterie Reîncărcabilă aparat de Fotografiat 2,4/5Ghz WiFi 4MP Om/Mașină de Detectare a 2-way Audio Spotlight Casa Inteligentă Cam

Produs nou

1 Produse

In stoc

399.68lei

-40%

666.17lei

Distribuiti

Informatii

Argus 3 pro

Video Acum mai Clare, în Realitate 4MP Super HD

Argus 3 pro, cu rezoluție de 2560 x 1440, surprinde aproape 2X mai clară și mai clare decât 1080p video cele.

Vedere de culoare viziune de noapte!

Cu built-in lumina reflectoarelor, aceasta baterie aparat de fotografiat păstrează înregistrarea în plin de culoare, chiar și noaptea.Acest lucru va aduce mai multe detalii vizuale care ajuta la identificarea persoanelor și mașini decât negru-și-alb videoclipuri.

WiFi Dual-Band pentru mai Puternice Semnale de Rețea

De liber comutare între 2,4 GHz și 5 GHz (5.8 GHz) benzile de frecvență, această baterie camera oferă o performanță mai mare pentru camera de rețea.

Flexibil Alimentarea Opțiuni: Baterie Reîncărcabilă, sau Alimentat cu energie Solară

Cu o mare capacitate baterie reîncărcabilă, Argus 3 pro poate lucra în mod independent, fără a fi conectat.În Plus, ai putea conecta aceasta camera ip pentru a Reolink Panou Solar și și-l va lua non-stop putere toată ziua și toată noaptea.

Inteligent Om/Mașină De Detectare

Prin analiza persoană și vehicul forme pe bord, Argus 3 pro poate detecta cu precizie oameni și vehicule, înainte de a trimite alerte în timp real.Se reduce alarmele false de obiecte mai puțin importante sunt ignorate.

Dublu Avertisment pentru Nedorit

Odată ce este detectat un intrus, camera de spoturi și sirena va fi declanșată sau manual activat pentru a avertiza ar fi criminal.Opri crima înainte de a se întâmpla.

Două-Mod Audio: Vorbești de Parcă Ai fi Aici

Built-in microfon si difuzor vă permite să ascultați și să vorbesc înapoi la oricine camera prinde în timp real: Un "buna ziua" pentru familiile și prietenii sau un avertisment pentru străini suspecte.

Smart Redare, Ușor localiza moment-cheie

Hochman clipuri de persoane, vehicule sau de mișcare.Găsirea important video este mult mai ușor.

Salvați toate mișcările în card SD sau Cloud

Aceasta camera ip poate salva declanșată de mișcare video pentru un SD card de pana la 128GB.Camera se va trezi într-0.8 s după detectarea mișcării este declanșat.Atunci când cardul SD este plin, se va automat acoperi video mai vechi.

*Să știe mai multe despre cerințele de pe cardul SD, vă rugăm să contactați serviciul clienți.

*Reolink Cloud funcționează numai cu Reolink Merge, Argus 2, Argus Pro,Argus 2E, Argus Eco, Argus PT, E1, E1 Pro și E1 zoom în Statele Unite ale americii, Canada, Noua Zeelandă, Australia, Qatar, emiratele arabe unite, Malaezia, Thailanda, Vietnam, Israel, Coreea de Sud, Indonezia.Mai multe locuri și a produselor vor fi suportate în viitorul apropiat.

Acoperi mai multe detalii

Cu 122° unghi de vizualizare larg, acest aparat foto de securitate poate acoperi o zonă mai mare și vă oferă mai multe detalii.

Senzorul de Mișcare PIR

Oferind 122° lat PIR de detectare unghi și extrem de sensibil senzorul de mișcare PIR, aceasta camera ip surprinde toate mișcările omului cu aproape nici alarme false.

Vizualizare de la distanță, Oricând, de Oriunde

Indiferent unde vă aflați, puteți accesa de la distanță camera foto pentru a vedea live streaming și rămâne conectat.

Vezi de la distanță aparatul foto prin intermediul: gratuit Reolink Aplicație de pe dispozitivul mobil, gratuit Reolink Client de pe computer.

Funcționează bine în aer liber

Una dintre cele mai bune în aer liber, camere de securitate vreodată cu intemperii IP65 IP rating!Vremea rezistent la corp și locuințe-i permite să funcționeze perfect chiar și în vreme rea, ca în ploilor abundente.

Funcționează cu Google Asistenta

Nu poate fi mai ușor de a controla un aparat foto de securitate, care funcționează cu Google Asistent.Doar spune "Hei Google, arată-mi curte" și veți vedea feed-ul live de la camera de pe Google Cuib Hub sau Chromecast-ului Tv.

Etichete: havit webcam 1080p, protecție de securitate aparat de fotografiat, gp tracker, acasă inteligent, tptek camera ptz, camera video endoscop, camera supraveghea, camera video, camera ip, dahua ptz.

Fisa tehnica

Tip camera ip
Senzor CMOS
Dimensiuni (L x W x D)(mm) 23*16*9cm
Instalare Normal
Sisteme De Operare Acceptate Windows 7, Mac OS, windows 8, windows 10
De Înaltă Definiție 4.0 Megapixeli
Sprijinit De Sisteme Mobile Android, ios
Iluminare Minimă(Lux) 0
Stil Mini Aparat De Fotografiat
Tehnologia Infraroșu
Alimentare Normal
Senzor De Brand Omnivision
De Alimentare(V) 5V
IR Distanta(m) 10M
Nume De Brand reolink
Certificare CE, FCC, ROHS
Culoare alb
TF Card Nici unul
Unghi De Vizualizare 120°
Caracteristici Speciale Impermeabil / Rezistent La Intemperii
Suport De Perete Plafon
Depozitare Nici unul
Lentila (mm) 3.26 mm
Conectivitate IP/de Rețea fără Fir
Consum De Energie(W) 5W
Origine NC(de Origine)
Interfață De Rețea Wi-Fi/802.11/b/g
Megapixeli 4MP
Numărul De Model Argus 3 pro
Format De Compresie Video H. 264, H. 265

Recenzii

Scrie o recenzie

Reolink Argus 3 Pro Baterie Reîncărcabilă aparat de Fotografiat 2,4/5Ghz WiFi 4MP Om/Mașină de Detectare a 2-way Audio Spotlight Casa Inteligentă Cam

Reolink Argus 3 Pro Baterie Reîncărcabilă aparat de Fotografiat 2,4/5Ghz WiFi 4MP Om/Mașină de Detectare a 2-way Audio Spotlight Casa Inteligentă Cam

Produse similare: