De înaltă Calitate din Oțel Inoxidabil 316 3 Tub Tija Suport Triplu Verticale Multi-utilizare Tijă de Pescuit Suport de Perete-hung Stil pentru barca yacht

Produs nou

1 Produse

In stoc

89.40lei

-35%

139.65lei

Distribuiti

Informatii

De înaltă Calitate din Oțel Inoxidabil 316 3 Tub Tija Suport Triplu Verticale Multi-utilizare Tijă de Pescuit Suport de Perete-hung Stil se potrivesc pentru marine boat yacht

Caracteristici:

[1] rezistente la Coroziune, anti-rugina, rezistente la uzură și rezistență ridicată. [2] Ușor de instalat și de folosit, potrivit pentru marine de vapoare și iahturi de utilizare. [3] Convenabil pentru tine de a utiliza, o alegere excelentă pentru iubitorii de pescuit. [4] a Făcut de înaltă calitate din oțel inoxidabil, care asigură durabilitate maximă. [5] Aceasta vă ajută să păstrați tijă de pescuit stabil și aduce mai mult confort pentru experiența dvs. de pescuit.

Caietul de sarcini:

-Stare: 100% De Brand Nou

-Tip De Element: Tijă De Pescuit Titular

-Material: 316 Otel Inoxidabil

-Element Greutate: Aprox. 1300g

-Tub Diam: Aprox. 40mm / 1.6 inch

-Dimensiune: Aprox. 290 * 220mm / 11.4 * 8.7 inch

-UTILIZĂRI: BARCI si IAHTURI de Rod se Bazează și Titularii

-Nume: 3 Tub Din Oțel Inoxidabil Tijă De Pescuit Titular

Pachetul inclus:

1 * Din Oțel Inoxidabil Tijă De Pescuit Titular

Notă:

1acest link-ul este pentru o singura bucata,dar acest pește titular tija are 3 tub.

2.Vă rugăm să permiteți-0.1-0.5 inch diferența din cauza manuală de măsurare.(1 inch=2,54 cm)

3.Culoarea de elemente reale pot fi ușor diferite de la listarea de imagini din diferite ecran de computer, vă mulțumim pentru dvs. de înțeles.

Despre Plată

* Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin plată securizat proces sau ESCROW. * Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. * Dacă nu puteți verifica afară imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Despre Transport

** TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. ** Comenzi procesate în timp util după verificarea plății. ** Am expediat doar a confirmat pentru adrese.Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de Livrare. ** Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. ** SERVICIU TIMP de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. ** Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

Returnare Și Rambursare

*** Ai 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. *** Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni. *** Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Pastravariabologa.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. *** Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Despre Feedback-Ul

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Etichete: elicopter swat, clasic volan bărci, barca din pvc, tija pește, joaca drum, cântar yunmai, barca pentru, suport tija barca balustrada, barca parte, barca hull.

Fisa tehnica

Feature1 barca titular tija
Feature5 Marin Barca Yacht Rack Titularii
Origine NC(de Origine)
Feature3 barca suport tijă din oțel inoxidabil
bateau accesorii marine 3 Tub Tija Suport
Aplicații pentru bărci și iahturi
Material Oțel
Utilizare barca suport tijă de oțel
Feature2 barca suport tijă de pescuit
Tip pește titular tija, 316 din oțel inoxidabil tijă de suport
Tip De Material 316 din oțel Inoxidabil
element nume barca suport tijă de pescuit în apele marine hardware
Funcții Marin Tijă De Pescuit Titular
dimensiune 11-1/2''(290mm)
Suprafata Mare Oglindă Lustruit
Facilitate4 din oțel inoxidabil tijă de pescuit titularii

Recenzii

Scrie o recenzie

De înaltă Calitate din Oțel Inoxidabil 316 3 Tub Tija Suport Triplu Verticale Multi-utilizare Tijă de Pescuit Suport de Perete-hung Stil pentru barca yacht

De înaltă Calitate din Oțel Inoxidabil 316 3 Tub Tija Suport Triplu Verticale Multi-utilizare Tijă de Pescuit Suport de Perete-hung Stil pentru barca yacht

Produse similare: