Original Pentru LCD Touch Ecran Digitizor de Asamblare Pentru Huawei Mate30 Pro Huawei Mate30 Pro Display cu Rama de Înlocuire LIO-AL00

Produs nou

1 Produse

In stoc

1 265.75lei

-22%

1 622.76lei

Distribuiti

Informatii

6.53"Original Pentru Huawei Mate30 Pro tv LCD Touch Ecran Digitizor de Asamblare Pentru Huawei Mate30 Pro Display cu Rama de Înlocuire LIO-AL00

Notă: (vă Rugăm să citiți înainte de a confirma comanda)

* Vă rugăm să verificați modelul de telefon.Asigurați-vă că produsul pe care doriți pentru a comanda este compensată cu telefonul mobil.

*Taxele de Import și taxele nu sunt incluse în scopul de taxe.

* Avem teste înainte de expediere.Vă rugăm să verificați și să testeze produsul înainte de rate.În caz contrar, va fi dificil de a judeca dacă afișajul cu cristale lichide este deteriorat în timpul transportului.Prin urmare, odată LCD este instalat, nu vom lua nici o responsabilitate pentru daune cauzate de orice motiv, și nu va accepta nici o dispută.

* Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați cu mine.Tu ar trebui să ofere un video care arată partea din față și din spate a produsului și a procesului de testare.Noi vă va oferi cu mulțumiți după-vânzare de servicii.

*Înainte de a face o comandă, vă rugăm să vă asigurați că sunteți de acord cu termenii de mai sus și condiții.

Memento:

1. Înainte de a efectua orice instalare, vă rugăm să asigurați-vă că pentru a testa produsul și păstrați - "SS" eticheta de certificare pentru a oferi service în garanție.

2. Va garantam pentru a oferi un video de la deschiderea pachetului in termen de 48 de ore de la primirea de orice daune cauzate de transport accident.

3. Pentru a nu întârzia timpul de livrare, vă rugăm să completați în primirea de informații adresa în mod corect, și să acorde o atenție la informațiile noastre în termen de 3 zile pentru a facilita comunicarea.

4. Zone îndepărtate poate duce la costuri suplimentare (costurile de transport / import taxe / impozite / alte taxe), dar nu sunt incluse în prețul produsului.

5. Comanda produsul, va vom oferi gratuit instrumente de reparare și lipici, ușor să demontați și montați ecranul, dar nu ar trebui să deschideți litigiu atunci când uitați să dați daruri.

6. Suntem vanzatori cinstit.Te rog nu-mi pasă dacă mai sunt și alți cumpărători care nu sunt dispuși să vină.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva toate problemele de la clienți și prieteni, și în cele din urmă te face 100% mulțumit.

7. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu lăsați un comentariu și deschide disputa, vă rugăm să ne contactați imediat, vom oferi servicii în termen de 24 de ore.Dacă produsul este bun, sper că vă puteți lăsați un feedback pozitiv de 5 stele, vă mulțumesc.fereastra.părinte.Klass.Editor.utils.callFunction(0, ferestre);

Etichete: Huawei, huawei y3 1, huawei mate 2o pro cu ecran de înlocuire, caz huawei p30 pro, 30 mate pro, display huawei p30, huawei mate, huawei p30 pro cu ecran de, ps4 slim, lcd mate 30 pro.

Fisa tehnica

Rezoluție De Afișare 1176*2400
Prețul cu ridicata În mod proactiv să ne Contactați (Mai mult de 10 buc)
Certificare CE
Produs de culoare negru, Spațiu de argint, Cosmic Violet, Verde smarald
LCD Kit Da
QC Testul De 3 Ori Befone Transport
Ecran Tactil De Tip Ecran Capacitiv
Garanție 6 Luni(Non-Umane Daune)
Compatibil Marca Huawei
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand litoral
timpul de livrare În Termen De 1-3 Zile
Element Stare Noi
Tip LCD și Touch Ecran Digitizor
Dimensiunea Ecranului 6.53" inch
Ambalare Sac sigilat + bubble sac + siguranta de umplere + cutie de spumă
Material AMOLED
Numărul De Model Amice 30 Pro /Pro Mate30
Model Compatibil LIO-AL00, LIO-TL00. LIO-L09, LIO-L29,

Recenzii

Scrie o recenzie

Original Pentru LCD Touch Ecran Digitizor de Asamblare Pentru Huawei Mate30 Pro Huawei Mate30 Pro Display cu Rama de Înlocuire LIO-AL00

Original Pentru LCD Touch Ecran Digitizor de Asamblare Pentru Huawei Mate30 Pro Huawei Mate30 Pro Display cu Rama de Înlocuire LIO-AL00

Produse similare: