Acasa Scaun de Acoperire de Culoare Solidă Elastic Scaun Huse Stretch Spate Huse pentru Mese de Banchet de Nuntă Hotel Housse De Caleașcă

Produs nou

1 Produse

In stoc

13.32lei

-60%

34.14lei

Distribuiti

Informatii

Design de moda,100% Brand Nou,de Înaltă calitate!

92% Poliester si 8% Spandex

3 tipuri de mese, huse

Moale, confortabil, material elastic,stretch, care recuperează rapid,sigur se potrivesc cu cusute la tiv elastic.Mașină de spălat,ușor pentru curățare și spălare.

Decora camera dvs. de luat masa perfect

Măsurarea Ghid

Dimensiunea cel Mai Potrivit Scaun:

Înapoi Înălțime: 45~60 cm(18~24inch)

Scaunul Lungime: 40~50 cm(16~20inch)

Lățime șezut: 40~50cm(15.74~20inch)

Vă Rugăm Memento

1.Manual de măsurare 1-4cm de eroare este admisibil

2.rapid de transport maritim, transport gratuit nu înseamnă că nu este nevoie să plătească suplimentar Personalizate

3.altă țară dimensiune este diferit ,vă rugăm să verificați înainte de a cumpăra

4.din cauza transportului pe distanțe lungi problemă ,produsul va fi un pic de ori,produsul nu atât de plat ca imagine,dar nu afectează utilizarea

5.Având în vedere că diferența între diferite monitoare,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului .Va garantam ca stilul este același așa cum se arată în fotografii.

Q: Pot personaliza produsul?

A: putem personaliza designul și dimensiunea pentru cele mai multe de origine textile articole din magazinul nostru.Inclusiv: față de pernă, tapiserie, prosop de plajă, față de pernă și etc.

Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți pentru mai multe informații.

Q: Când va fi expediată comanda mea?

O: Total avem nevoie pentru a aranja pachet în termen de 3-6 zile, nu mai mult de 7 zile.Dacă e un ordin urgent, vă rog să remarci atunci când plasați comanda, sau contactați serviciul nostru pentru clienți pentru a îndemna pentru tine.

Q: Când pachetul ajunge?

O: pachetele ajung, de obicei, în 7~20 de zile lucrătoare, nu de numărare de sărbătoare și în weekend.Puteți vizualiza timpul de expediere imagine de țară la sfârșitul acestei pagini.

Î: Ce este politica de returnare?

O: politica Noastră de returnare: daca e problema de calitate a bunurilor sau a mărfurilor trimite eroare, oferim servicii complete de rambursare; în Cazul în care cumpărătorii cumpărat greșit mărfurilor, cumpărătorul trebuie să plătească transportul mărfurilor reintroduse, nu poate fi, de asemenea, o rambursare completă.

Toate mesajele vor fi răspuns în termen de 24 de ore, serviciul de fericit garantat în noi.

Etichete: scaun de acoperire stretch, scaun bar, scaun, scaun acoperitoare, elastic huse scaun de acoperire, dumnezeu pânză saint seiya, copilul elf, 18650 cu laser pointer, scaun loung, scaun pentru bucatarie, coral banchet huse.

Fisa tehnica

Model Simplu Vopsit
Stil Diagonal
Utilizarea Scaun De Plajă, Fotoliu, Hotelul Scaun, Scaun Nunta, Scaun Banchet
Material Spandex / Poliester
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

Acasa Scaun de Acoperire de Culoare Solidă Elastic Scaun Huse Stretch Spate Huse pentru Mese de Banchet de Nuntă Hotel Housse De Caleașcă

Acasa Scaun de Acoperire de Culoare Solidă Elastic Scaun Huse Stretch Spate Huse pentru Mese de Banchet de Nuntă Hotel Housse De Caleașcă

Produse similare: