39pcs Drăguț Menhera Chan LINIE Emoticon Pachet Distractiv Autocolant Auto DIY de Casă Decalcomanii de pe Laptop Decorative Accesorii Auto Autocolante

Produs nou

1 Produse

In stoc

6.37lei

-26%

8.70lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristici si specificatii:

Stare: 100% de brand nou și de înaltă calitate

Pachetul Include: Ambalate în sac de OPP

Notă:

*Vă rugăm să permiteți-1cm eroare din cauza manuală de măsurare

(Vă rugăm să rețineți: Dacă ați cumpărat mai mult de 1 pachete , acolo sunt toate duplicarea!!!)

Despre Transport

A. Noi, de obicei, nava în termen de trei zile lucrătoare după primirea de plată.Noi, de obicei, nava prin China Post Air Mail.Dacă doriți alte expres ca: YANWEN ,EUB, DHL, EMS, etc, vă rugăm să ne contactați înainte de licitația.

YANWEN Livrare de timp este de aproximativ 35-60 de zile ;EUB este de aproximativ 15-35 zile ;DHL si EMS este de aproximativ 7 -15 zile

B. vă Rugăm să ne lăsați un mesaj pentru a ne informa dimensiunile și culorile pe care doriți, vă vom trimite bunuri de detalii, sau va vom trimite prin întâmplare.

C. vă Rugăm să trimiteți completati corect adresa și numărul de telefon și vom fi dispuși să se calculeze costul de transport maritim pentru tine.Amestecat culori și modele sunt atât de binevenite în magazinul nostru.Vom face combinat cu transport maritim pentru tine.

D. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare.Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-trimite e-mail si va vom raspunde cat mai repede posibil.Cumpărător Serios Numai!Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii.

Returnare Și Rambursare

A. cumpărătorul ar trebui să ofere dovezi ale problemei în elemente.

B. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., puteți face schimb de element.Cumpărătorul este responsabil pentru toate continuare taxa de transport maritim.

C. cumpărătorul trebuie să ne contactați în termen de 3 zile de la livrare, dacă doresc să schimb defecte sau incorect elementele livrate.

Despre Feedfack

A. satisfactia Dumneavoastra este obiectivul nostru!A da feedback negativ sau neutru este o atitudine foarte serioasă și ne asigurăm că PUTEM rezolva problema înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Ne exprimam speranta vă place produsele noastre și bucurați-vă de serviciul nostru.Așteptăm cu nerăbdare FEEDBACK-ul dumneavoastră POZITIV.

B. Dacă Atașat la produsele imagini atunci când ne părăsește feeback pozitiv va câștiga pe liber cadou minunat cu următoarea ordine!MULȚUMESC U FOARTE MULT!

Etichete: emoji autocolant, japanese kiss, lansarea x 431 v, kawaii, autocolante stick de golf, masina emoji, hyundai n autocolant, masina lampa de podea, cutie de aur, emoji perna.

Fisa tehnica

Numărul De Model ST320-8
Origine NC(de Origine)
Garanție N/A
Lățime 3-9CM
Caracteristici N/A
Lungime 3-9CM
Diametru 3-9CM
Greutate 0.035KG
Certificare Nici unul
Înălțime 0.03 CM

Recenzii

Scrie o recenzie

39pcs Drăguț Menhera Chan LINIE Emoticon Pachet Distractiv Autocolant Auto DIY de Casă Decalcomanii de pe Laptop Decorative Accesorii Auto Autocolante

39pcs Drăguț Menhera Chan LINIE Emoticon Pachet Distractiv Autocolant Auto DIY de Casă Decalcomanii de pe Laptop Decorative Accesorii Auto Autocolante

Produse similare: