6 Buc / Lot Lenjerie 2021 Sexy Dantela 6 Bomboane de Culoare Femei Chilotei de Bumbac 887

Produs nou

1 Produse

In stoc

96.31lei

Distribuiti

Informatii

Dimensiunea Diagramă

Informații despre produs

Produs De Culoare

Detalii

Transport

1.Toate ordinul va fi trimis cu 48 de ore după ce a primit comanda și numărul de urmărire de urmărire informații. 2.Toate ordin trimis de Pastravariabologa.ro standard de transport maritim,epacket,china post air mail, care toate ar putea fi plin urmărite.

3.Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres.Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.

Sfat

1.Rus prieten ,trebuie să-ți lași numele complet ,adresa și codul poștal în ordine ,pentru a evita de a nu primi coletul. 2.Pe site-ul de urmărire pentru china post air mail de mai jos : https://global.cainiao.com/ 3.În cazul în care clientul nu este acasă și livrarea eșuează, vă rugăm să contactați oficiul poștal local în primul rând. 4.dacă nu avem informații de urmărire(5 zile după ce a trimis).te rog contract cu noi, noi vom verifica și rezolva rapid. 5. În scopul de a avea suficient timp, vom lua inițiativa de a vă ajuta să extindă protecția dată,nu vă faceți griji cu 5. peste 60 de zile nu au primit sau au întotdeauna de urmărire informație , vom dori să beneficiați de o rambursare. 6..Dacă ai primi bunuri și de a găsi primi greșit dimensiune sau stil , vă rugăm să luați o fotografie și să ne contactați, vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să-l rezolve.

Etichete: xr curcubeu sticlă de protecție.

Fisa tehnica

Obscene Imagine No
dimensiune M, L, XL
Compoziția Materialului 95% Bumbac 5% Spandex
Nume De Brand HAIMAITONG
Stil De Culoare negru, alb, Albastru, rose red, Roz, violet
Creșterea Tip low-Creștere
Pachet 6 pcs into opp bag
Material BUMBAC, Spandex
Decor Dantela
Model Tip Solid
Chiloții Tip Boxeri
Sugestiv Sexual No
Numărul De Model 887
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

6 Buc / Lot Lenjerie 2021 Sexy Dantela 6 Bomboane de Culoare Femei Chilotei de Bumbac 887

6 Buc / Lot Lenjerie 2021 Sexy Dantela 6 Bomboane de Culoare Femei Chilotei de Bumbac 887

Produse similare: