Noi de Pescuit la Crap 3D Print Hoodie Bărbați/femei Harajuku Pulover Unisex Casual Streetwear Z001

Produs nou

1 Produse

In stoc

64.71lei

-39%

107.84lei

Distribuiti

Informatii

Bine ati venit la magazinul meu

Suntem fabrica de evacuare, și picătură de transport maritim de sprijin.Dacă aveți nevoie pentru a revinde produsele noastre, va putem oferi imagini fără filigran.De asemenea, vom accepta DIY pentru a personaliza stilul, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați,vă Mulțumesc.Observație: DIMENSIUNE: produsul Nostru este Dimensiunea Asia !Nu NE/Euro Dimensiune !!Vă Rugăm Să Alegeți 1-2 Dimensiune Mai Mare!Model de Notă: imaginea este imprimată pe ambele părți, care înseamnă, partea din spate este la fel ca la fata.De asemenea, vom accepta DIY pentru cutomize stil, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Culoare: așa Cum se arată în fotografie (Real element va arata la fel ca imagine, cu toate acestea, pot exista mici variații în culori din cauza la efect de iluminare în timpul fotografie a lua sau a ofertantului setărilor monitorului.Caracteristici: 100% Brand Nou de Înaltă Calitate ,Unisex topuri pentru barbati/femei Material: calitate Spandex & poliester,Moale, confortabil material Decolteu: Echipajul gât Stil: casual/fashion Dimensiuni disponibile: S-5XL

Transport maritim: 1. Elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce vom verifica plata.Vă rog să mă anunțați în termen de 1-2 zile adresa este corectă 2. Înainte de a comanda vă rugăm să ne contactați pentru a confirma preferat metoda de expediere.Vom livra produse prin China Post Airmail,EMS,DHL.În mod normal, Exprima de transport maritim metodă ca EMS,DHL, de obicei, durează 5-7 zile lucrătoare.China Post, de obicei, durează 10-25 zile lucrătoare. 3. Datorită complexității international logistics,o pierdere de timp în clearance-ul vamale,Astfel vă rugăm să așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp.Dacă nu primiți produsul în termen de treizeci de zile, vă rugăm să ne contactați, și apoi mă va ajuta să-l urmăriți.Plata: 1. Acceptam plata prin Alipay,T/T,Western Union,Card de Credit,Moneybookers,Transfer Bancar,și alte metode de plată.Dacă aveți dificultăți în efectuarea plății,vă rugăm să ne contactați pentru ajutor.Feedback: 1. Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important pentru noi. 2. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv.Fi sigur că va face același lucru. 3. Dacă aveți orice întrebare pentru produsele ați primit, vă rugăm să ne contactați prin intermediul Pastravariabologa.ro Manager de Comerț sau e-Mail și vom răspunde la cererea dvs. în termen de 24 de ore în timpul orelor 9.00 am-6.00 pm (Ora beijingului), de luni până sâmbătă.Dacă nici un răspuns în termen de 24 de Ore, vă rugăm să verificați spam în căsuța de e-mail. 4. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și a face să vă mulțumiți.Vă mulțumesc pentru a contacta gamesalor!Politica De Returnare: 1. Va garantam risc zero experiență de cumpărare aici. 2. Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client ce putem mai bine. 3. Va oferim produsul defect servicii de returnare.Dacă elementul este returnat în starea inițială, va vom rambursa în întregime. 4. Aceasta poate dura până la 7 zile lucrătoare pentru a procesa reveni după ce vom primi produsul.Cumpărătorul este responsabil pentru toate continuare taxele de transport maritim.

Etichete: diy casă de păpuși, transport gratuit hoody pescuit, vesta de pescuit hoody, cargo streetwear, oamenii streetwear, hip hop capota, picurare hanorac barbati, sacru hanorac barbati, hanorace hanorac barbati, spinnerbait.

Fisa tehnica

Guler O-Gât
Origine NC(de Origine)
Tip De Închidere Nici unul
Stil Casual
Grosime STANDARD
Parte Detașabilă Nici unul
Model Tip Print
Tip Regulat
Nume De Brand Liumaohua
Lungime maneca(cm) Plin
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Maneca Stil Regulat
Cu glugă Da
Material Poliester

Recenzii

Scrie o recenzie

Noi de Pescuit la Crap 3D Print Hoodie Bărbați/femei Harajuku Pulover Unisex Casual Streetwear Z001

Noi de Pescuit la Crap 3D Print Hoodie Bărbați/femei Harajuku Pulover Unisex Casual Streetwear Z001

Produse similare: