TWS FIIL T1XS Adevărat fără Fir Bluetooth-Căști compatibile Sport Căști In-ear de Reducere a Zgomotului Căști Pentru Xiaomi Galaxy Iphone

Produs nou

1 Produse

In stoc

180.33lei

-58%

439.82lei

Distribuiti

Informatii

TWS FIIL T1XS Adevărat fără Fir Bluetooth-Căști compatibile Sport Căști In-ear de Reducere a Zgomotului Căști Pentru Xiaomi Galaxy Iphone

Descrieri: 1. Pentru FIIL + APP, de dimensiuni mai mici: Pentru T1XS wireless căști poate fi folosit cu APLICAȚIE pentru a experimenta mai multe funcții.Pentru T1XS căști acceptă pentru FIIL + APP, permițându-vă să experiență de 15 EQ moduri de sunet, și puteți personaliza propriul EQ moduri de sunet.Puteți regla sensibilitatea touch control prin de + APLICAȚIE, porniți modul de funcționare, mod latență redusă și detectarea uzurii.2. Purtarea de inducție și atingeți de control: Prin purtarea de inducție de compatibil Bluetooth wireless dopuri de urechi, atunci când pentru TWS cască este deconectat, redarea se va opri, și când l-ai pus pe spate, muzica va reporni.Putem oferi clienților cu dopuri de diferite sizes.By alegerea dopuri de urechi care vi se potrivesc cel mai bine, puteți obține o mai bună experiență de ascultare.

3. Funcția de monitorizare și pentru 2X ENC: Pentru T1XS adevărat wireless dopuri de urechi au un modul de monitorizare, puteți auzi sunetele din jur în timp ce ascultați muzică.În acest fel, nu veți pierde nici informații importante.În același timp, această Bluetooth-compatibil dopul are active de reducere a zgomotului, și pentru 2X microfon cu tehnologie de reducere a zgomotului poate îmbunătăți zgomot de recunoaștere.

4. Pentru Bluetooth-compatibil 5.0 și 3 Latență Scăzută Mode: Prin Bluetooth-compatibil 5.0 și tehnologie Laser, pentru FIIL compatibil Bluetooth conexiune setul cu cască este mult mai stabil.Deschide caz de fro T1XS și cască compatibil Bluetooth, și plasați setul de căști cu microfon built-in apropierea telefonului.Durează doar 1 secundă, și fro T1XS TWS stereo setul cu cască poate fi conectat cu ușurință la telefonul mobil.Trei low-latență moduri (muzică/video/modul de joc) se poate adapta la diferite situații de utilizare și a vă oferi o experiență mai bună.

5. Încărcare rapidă și de lungă durată alimentare: metoda De încărcare a acestui fro Bluetooth-compatibil 5.0 pavilioane wireless este de Tip C. de încărcare Rapidă, puteți economisi timp, trebuie doar să responsabile pentru aproximativ 10 minute, puteți obține aproximativ 2 ore de joc timp.Atunci când de încărcare cutie este complet încărcat, puteți utiliza un total de 24 de ore de timp de joc.Chiar și într-un mediu în care încărcarea este imposibil, puteți asculta muzică sau de a face apeluri.

Caietul de sarcini:

Model: pentru FIIL T1XS

Giroscop: adevărat fără fir Bluetooth-compatibil cu cască cu funcția de reducere a zgomotului

Viteza maximă: sport funcționare căști

Funcția Touch: disponibil

Metoda de comunicare: wireless

Capacitate baterie: 50mah*2

Încărcare depozit capacitate: 500mah

Suport APP: disponibil

Compatibil Bluetooth versiune: V5.0

Rezistent la apă evaluare: IPX5

Încărcare: încărcare rapidă

Culoare: negru, alb

Lista De Ambalare:

2 * Bluetooth-compatibil cu Cască

1 * Încărcare Cutie

1 * Cablu USB

1 * Manual De Utilizare

3 * Căști Acoperi

2 * Pad

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Etichete: magazin de căști fără fir, fiil t1x, t1 lite, suprem căști fără fir, fiil căști, fiil t1, photive căști fără fir, meuzi căști fără fir, fiil t1 lite, fiil.

Fisa tehnica

Conectori USB
Tip Wireless bluetooth, Bluetooth-compatibil
Stil In-ear, Pavilioane
Comunicare Wireless
Control Al Volumului Da
rezistent la apa Da
Codecs Nici unul
Nume De Brand tmddotda
Lungimea Liniei 1.0 m
Max De Ieșire 0.001 mW
Certificare Nici unul
Caracteristici Active Noice Cancelling
Vocalism Principiu Conducție Osoasă
Funcția Sport
Plug Type Nici unul
Driver Diametru 0.0 mm
Lista De Pachete Manual De Utilizare
Sensibilitatea 1.0 dB
Numărul De Model Bluetooth-Cască compatibil
Rezistenta 1.0 Ω
Origine NC(de Origine)
Buton De Control No
Distorsiune Armonică Totală 1.0%
Activă A Zgomotului De Fond Da
Versiune Bluetooth 5.0
Este wireless Da
Cu Microfon Da

Recenzii

Scrie o recenzie

TWS FIIL T1XS Adevărat fără Fir Bluetooth-Căști compatibile Sport Căști In-ear de Reducere a Zgomotului Căști Pentru Xiaomi Galaxy Iphone

TWS FIIL T1XS Adevărat fără Fir Bluetooth-Căști compatibile Sport Căști In-ear de Reducere a Zgomotului Căști Pentru Xiaomi Galaxy Iphone

Produse similare: