Moda 1buc Cristal floare mare Bikini Conectori Lanț DIY moda de Metal Stras Bikini catarama pentru 25mm

Produs nou

1 Produse

In stoc

12.37lei

-9%

13.74lei

Distribuiti

Informatii

Bine ați venit la Pastravariabologa.ro magazin.Sunt foarte fericit să lucreze cu tine în 2018. Să începem!Cantitate: 1 buc/sac. (Cumpara 4 sac ordine de 5%, reducere suplimentară) Dimensiune: așa Cum se arată în figura: 11.5 cm-4.5 cm.Material: Metal.Decor: Stras/Cristal.Până la 300 de cristale poate fi atins pe fiecare lanț de cristal.Acoperire:Argint.Atunci când selectați "Opțional 1buc" vă rugăm să specificați numărul de serie al produsului + cantitatea de sub comanda dumneavoastră.Numărul de serie al produsului de referință: așa Cum se arată în figura.Utilizare: Poate fi folosit pentru costume de baie, bikini, accesorii de îmbrăcăminte, etc.

Ne sunt bine cunoscute de plante, în Provincia Zhejiang, China mai mult de zece ani de experiență de tranzacționare pentru toate tipurile de accesorii din strasuri, acum să urmeze tendința de a începe de afaceri de magazin online, de vânzare la clienții din întreaga lume cu prețul cu ridicata de produse de înaltă calitate.

Feedback-ul:

Feedback-ul dvs. pozitiv este mult mai apreciat, te rog, luminează-5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă vom trimite un mic cadou pentru clasificările de detaliu, atunci când comanda de la noi data viitoare! !!

Dacă aveți orice întrebări cu privire la bunurile primite, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback-ul, suntem siguri că vom găsi o soluție pentru a rezolva problema și de a face să vă mulțumiți.

Etichete: xr iphone pcb.

Fisa tehnica

Forma Rectangle
Caracteristică Strălucitor
Tip De Produs Catarame
dimensiune 11.8cm-4.5cm
Decor Stras
Utilizarea Curele, Pantofi, Garment, Saci
Tip De Metal Alama
Nume De Brand Lkeran
Material Metal
Technics Placare
Catarama Tip Inele
Numărul De Model YYL-1555

Recenzii

Scrie o recenzie

Moda 1buc Cristal floare mare Bikini Conectori Lanț DIY moda de Metal Stras Bikini catarama pentru 25mm

Moda 1buc Cristal floare mare Bikini Conectori Lanț DIY moda de Metal Stras Bikini catarama pentru 25mm

Produse similare: