Faza de luna Nordic pictura Panza si postere Minimaliste Luna Arta de Perete Tablou Abstract Poze Decor Modern Decor Acasă

Produs nou

1 Produse

In stoc

20.36lei

-39%

33.39lei

Distribuiti

Informatii

Vă Rugăm Să Rețineți

1.Pictura nu este pictat manual, este tipărită de mașină.

2. Pentru a reduce costurile de transport și aviod cadru deteriorat la transport, nici mat, nici un cadru în interiorul, nici în afara cadrului, panza numai.

3. Din cauza a diferite efecte de iluminare între monitoare de calculator,telefon mobil, culoarea de obiecte va fi un pic diferit de a arăta imagini din magazinul Nostru.

4.1 inch=2.54 cm

5. vom accepta dimensiuni personalizate și imagini, dacă doriți, vă rugăm să contactați cu noi.

6. Data de livrare de așteptat vor fi afectate de către autoritățile vamale, vremea etc., uneori, poate dura un pic mai mult pentru a primi,vă Rugăm să ne contactați atunci când nu ați primit pachetul pentru a extinde scopul de protecție.Dimensiunea Referece:

Produsul Arata:

Material 1.Excelent Textura Canvas 2. De Protecție A Mediului Fără Gust 3. Bine Si Tesatura Netedă Suprafață De 4. Rezistent la apa

Detalii De Ambalare 1.Vom folosi profesionist și puternic TUB PVC ambalare pentru a asigura siguranța de pachetul dvs. de transport. 2.Impermeabil bandă înfășurată în jurul tubului.

Despre livrare : 1. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă sau completă înainte de a plasa comanda. 2. Pachetul va fi livrat cu ePacket și China post air mail gratuit,vă rugăm să contactați cu noi, dacă vrei experss livrare. 3. Data de livrare de așteptat vor fi afectate de către autoritățile vamale, vremea etc., uneori, poate dura un pic mai mult pentru a primi, vă Rugăm să ne contactați atunci când nu ați primit pachetul pentru a extinde scopul de protecție .

Despre service: Vom face noastre cele mai bune servicii pentru a satisface cumpărător,vă rugăm să contactați cu noi, dacă există orice problemă de calitate , element care nu a primit etc., restituire sau de înlocuire este acceptabil.Vă rugăm să nu lăsați un feedback negativ înainte de contact.Multumesc!!!

Etichete: vroom decor de perete, de sex masculin abstract, arta de perete, led fullmetal alchemist, covor mandala, poster de perete, decor nordic, biroul de acasă decor modern, Poster, fata vaza, luna pandantiv.

Fisa tehnica

Baza De Sprijin Panza
Subiecte rezumat
Tip Panza Tiparituri
Material Panza
Numărul De Model dlj004
Technics Vopsire Prin Pulverizare
Este Dispozitiv Inteligent No
Origine NC(de Origine)
Modul cadru Neînrămate
Cadru No
Stil rezumat
Mediu Acuarelă
Original Da
Forma Dreptunghi Orizontal

Recenzii

Scrie o recenzie

Faza de luna Nordic pictura Panza si postere Minimaliste Luna Arta de Perete Tablou Abstract Poze Decor Modern Decor Acasă

Faza de luna Nordic pictura Panza si postere Minimaliste Luna Arta de Perete Tablou Abstract Poze Decor Modern Decor Acasă

Produse similare: