270ml în aer liber Cana de Apa Portabil Silicon Pliere Ceașcă de Călătorie se Spală Cana de Protecție a Mediului Ceașcă de Sport Sprijin en-Gros

Produs nou

1 Produse

In stoc

13.20lei

-35%

20.32lei

Distribuiti

Informatii

Puncte:

1、Flexibile și Durabile: pliabil cana este confectionata din alimente grad silicon, cu o ramă de oțel inoxidabil și un capac de plastic.Ușor de curățat, fără miros specific, nu se vopsesc, durabil, flexibil și reutilizabil.

2、Ultra-Subțire și Portabil: pliere cupa este modernizate cu design pliabil, numai 0.59 inch (aproximativ 1,5 cm), atunci când îndoite, care poate economisi spațiu, și este foarte potrivit pentru a pune în buzunare, portofele, rucsaci, valize.Puteți folosi este pentru drumeții în aer liber, camping, turism și activități sportive.

3、Performanță Excelentă: Acesta poate fi agățată pe cureaua de la geantă și portabil cârlig.

4、Informații Dimensiune: pliabil cupa este cu dimensiuni mici și greutate de lumină, care este un portabil lucru poate fi folosit în interior și în aer liber.În plus, partea de sus din oțel inoxidabil rim poate menține integritatea ceașcă rabatabil, ceea ce face cupa mai ușor să dețină și să bea.

5, Oțel Inoxidabil, Cana Rim: partea De sus din oțel inoxidabil marginea paharului este ferm, care poate menține integritatea ceașcă rabatabil, ceea ce face cupa mai ușor să dețină și să bea.

Descriere:

Sănătos Materiale: pliabil travel ceașcă se face de alimente grad silicon, care este non-lipicios și ca menține sănătoși.

1.PE Capac de Praf: Un corp ermetic capacul poate preveni intrarea prafului de aer.

2.Portabil Cârlig și Conectarea Curea de Mână: Combina cupa cu capac de praf pentru a preveni căderea accidentală.

3.Ușor de Curățat: peretele interior adoptă un design neted și nu este ușor să fie lipicios.Este nevoie doar să fie curățate sub jet de apă (poate fi curățat în mașina de spălat vase).

Caietul de sarcini:

Nume: Portabil Potabilă Ceașcă Rabatabil

Dimensiunea Detaliate:

înainte de pliere:

top diametru: aproximativ 9,5 cm/ 3.74 în

partea de jos diametru: aproximativ 4,5 cm/ 1.77 în

înălțime: despre 8.51 cm/ 3.35 inch

dupa pliere:

top diametru: aproximativ 9,5 cm/ 3.74 în

inaltime: aproximativ 1,5 cm/ 0,59 in (actualizat tehnologia tradițională)

Interval de temperatură: de la-40F la 480F

Capacitate: despre 270ml( 9.4 oz )

Lista De Ambalare:

1*Consumul Pliabil Cupa

Note:

Non-reîncărcabile și non-inlocuit bateriile, aproximativ 2800 de aruncări.

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Etichete: pliabil ceașcă de cafea se ocupe de, colectia silicon cupa, reutilizabile din silicon cupa, silicon ventuze cupa, tub de spălare cu apă, în aer liber se spală cort, plafonarea silicon cupa, vrac se spală cu apă, fierbinte pliabil ceașcă de cafea, bea pliabil ceașcă de cafea.

Fisa tehnica

Numărul De Model Silicon De Pliere Cupa
Material alimente grad silicon, Din Oțel Inoxidabil, Plastic
Nume De Brand monokweepjy
Origine NC(de Origine)
Suport Toată Vânzare Și Picătură De Transport Maritim
Caracteristică Eco-Friendly

Recenzii

Scrie o recenzie

270ml în aer liber Cana de Apa Portabil Silicon Pliere Ceașcă de Călătorie se Spală Cana de Protecție a Mediului Ceașcă de Sport Sprijin en-Gros

270ml în aer liber Cana de Apa Portabil Silicon Pliere Ceașcă de Călătorie se Spală Cana de Protecție a Mediului Ceașcă de Sport Sprijin en-Gros

Produse similare: