Reîncărcabilă Părul Din Nas Trimmer Electric De Ștergere De Tuns Aparat De Ras Aparat De Ras Trimmer Epilator De Înaltă Calitate Eco-Friendly

Produs nou

1 Produse

In stoc

72.87lei

-49%

145.73lei

Distribuiti

Informatii

1.【reîncărcabilă】:acesta poate fi folosit pentru o lungă perioadă de timp , nu este nevoie de a cumpăra mereu bateriile .E mai ecologic .

2.【corp din aliaj de 】: aliaj este mai puternic și suportabil decât material plastic .

3.【înaltă eficiență 】:6500 rotație/min , se poate elimina parul din nas rapid .

4.【absolut sigur 】:Adopta Curbat Proteja de design , până la cel mai înalt grad de siguranță !Este absolut sigur !

5.【atractiv aspect 】:aspectul Atractiv și de Înaltă calitate de fabricație !

Conceptul De Brand

Aspectul rafinat ,Design vestimentar , Și de Înaltă calitate , asta e ceea ce vom insista tot timpul .Acest Trimmer pentru Păr poate în mod eficient și confortabil elimina parul nedorit din nas, urechi, sprancene, barba și fața.

În condiții de siguranță și de înaltă eficient

Acest nas de tuns dispune de un procesor dual-edge lame de filare sistem cu capac de protectie, interior rotativ 360° design, care tocmai indeparteaza firele de par fara dureros și neplăcut trăgând.Este confortabil și ușor de utilizat.

Reîncărcabilă și de Mediu

Acest lucru este de părul din nas este reincarcabila , nu aveți nevoie de a cumpăra baterii de mai multe ori .e mult mai eficiente și mai ecologice decât baterie de părul din nas .

De Înaltă Calitate Din Aliaj Materiale

Selectate de înaltă calitate din aliaj de materiale este mult mai durabil și mai puternic decât de plastic .Acesta nu se va rupe cu ușurință ca de plastic .După mai mulți ani , acesta va arata ca nou .

Vânzător Observa

Despre Noi

Acceptam design personalizat și amestecat cu ridicata,Am promisiunea de a furniza cele mai bune produse de calitate,Cele mai bune preturi si cele mai bune servicii.Suntem în mod constant de lansarea de noi modele care se potrivesc pe piața internațională a standardelor.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru informații suplimentare.Logistica profesionala de ambalare a face produsele mai sigure de transport.Dacă aveți orice cerințe pe ambalaj, vă rugăm să ne contactați,În scopul de a cumpăra bunuri mai bine pentru cumpărători, vă rugăm să nu ezitați să ne lăsați un mesaj și vom procesa și de a răspunde cât mai curând posibil.

Politica De Returnare

Va garantam risc zero experiență de cumpărare aici.Oferim rambursare completă,dacă produsul are probleme de calitate.Dacă nu este mulțumit cu orice întrebări despre produsele noastre, în plus față de calitatea produselor, vrei pentru a schimba elementele sau returna produsele.Tu ar trebui să plătească suplimentar taxele de expediere suportate și produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială.

Feedback-ul

Va oferim mereu cel mai mic preț pentru cele mai bune produse și servicii pentru tine.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa feedback-ul mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru, vă mulțumesc foarte mult!!!!Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și lăsa un cumpărături fericit starea de spirit de aici.Multumesc!!!!

Etichete: epilady electric razor, dona articole electrice, periuta de dinti eco, mașină de tuns parul, clip nas, parul nas trimmer, pentru nas trimmer, ecologice produse de consum, electronice de părul din nas, ambarcațiuni de hârtie de tuns.

Fisa tehnica

Commodity Quality Certification 3C, CE, UL, GS
Tip De Element Nas & Ear Trimmer
Numărul De Model N9 Pro
Nume De Brand HAIMAITONG
Produs Reîncărcabilă Aparat De Tuns Părul Din Nas
Origine NC(de Origine)
Material Clasa De Top Din Aliaj

Recenzii

Scrie o recenzie

Reîncărcabilă Părul Din Nas Trimmer Electric De Ștergere De Tuns Aparat De Ras Aparat De Ras Trimmer Epilator De Înaltă Calitate Eco-Friendly

Reîncărcabilă Părul Din Nas Trimmer Electric De Ștergere De Tuns Aparat De Ras Aparat De Ras Trimmer Epilator De Înaltă Calitate Eco-Friendly

Produse similare: